Magnesium Citraat 60 tabsNatuSport

Stapelvoordeel! Shop vandaag voor minimaal €55,- en profiteer van 5% extra korting* met code: GOFORIT5 Ga je voor minimaal € 75,-? Profiteer van 7,5% extra korting* met code: GOFORIT7 (* muv 'altijd laag' producten)

NatuSport – Magnesium Citraat 60 tabs

Magnesium Citraat 60 tabs voordelen :

  • Speciaal ontwikkeld voor sporters
  • NZVT-gekeurd
  • Helpt bij vermoeidheid en ondersteunt het energieniveau
  • Goed voor de spieren en het zenuwstelsel

NatuSport Magnesium Citraat bevat 400 mg van het ‘pure’ mineraal die de tabletten per dagdosering bevatten. Magnesiumcitraat staat bekend als een goed opneembare vorm van magnesium. Magnesium helpt bij vermoeidheid en ondersteunt het energieniveau. Het is goed voor de spieren en het zenuwstelsel. Daarnaast is magnesium van belang voor het behoud van sterke botten en tanden. Tevens is magnesium belangrijk voor het functioneren van zenuwen. Het bevat als co-factor vitamine B6 (pyridoxal-5’-fosfaat) en taurine.

NZVT-gecertificeerd
Dit product bevat het NZVT logo. NZVT is een afkorting van ‘Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport’. Het NZVT logo geeft een sporter de garantie van een dopingvrij supplement.

Gebruik en dosering – Magnesium Citraat 60 tabs

Gebruiksadvies van de NatuSport Magnesium Citraat 60 tabs:

Gebruik twee maal per dag 1 tablet tijdens of vlak na de maaltijd. Bij onderhoud volstaat één tablet per dag. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Heeft u vragen over NatuSport Magnesium Citraat 90 tabs? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Samenstelling - Magnesium Citraat 60 tabs


Vitaminen en mineralen
Dagdosering / 10 tabletten
RI*
Magnesium (citraat)
400 mg
107 %
Vitamine B6 (pyridoxal-5’-fosfaat)
10 mg
714 %
Taurine
100 mg
**

* Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid / ** RI niet vastgesteld

Voedingssupplement

Ingrediënten van de NatuSport Magnesium Citraat 60 tabs: magnesium (citraat), vulstof (microkristallijne cellulose), verdikkingsmiddelen (natrium carboxymethyl cellulose, cellulose), taurine, antiklontermiddel (plantaardige magnesiumstearaat), vitamine B6 (pyridoxal-5’-fosfaat).

Allergenen declaratie EU: geen

Waarschuwing: Aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Vermijd gebruik tijdens zwangerschap. Koel en droog bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren.


Onze service

  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf 50, -
  • Kado bij elke bestelling
  • Klanten beoordelen ons als uitstekend

Goed te combineren met