{{prod.Name}}
{{prod.BrandName}}

{{prod.SalesPriceWithTax}}

Bestel direct

Nutrixxion is een echt A-merk met voor ieder moment de schikte producten producten, waar alleen kwaliteit voorop staat. Onderaan deze pagina vind je meer infomatie over Nutrixxion dat je misschien kan helpen met het maken van de keuze. Voor andere vragen of informatie staat de klantenservice altijd voor je klaar. Meer info...

Nutrixxion Top 3 producten I Nutrixxion ontwikkeling

Bij Nutrixxion zijn de eerste stappen gezet op basis van het idee producten te ontwikkelen die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en gebaseerd zijn op de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van sportvoeding. Het wiel opnieuw uitvinden is natuurlijk niet haalbaar, maar echte onderscheidende premium producten ontwikkelen binnen de huidige markt natuurlijk wel. En naast de hoge kwaliteitseisen zijn er nog 3 factoren van essentieel belang: smaak, consistentie en verteerbaarheid. Het product moet dus niet alleen extreem goed zijn, maar ook prettig in gebruik om de plezier beleving te vergroten. Een echt A-merk met voor ieder moment de schikte producten producten, waar alleen kwaliteit voorop staat.

Nutrixxion Top 3 producten

Waar het merk op de Duitse markt reeds een vaste waarde is en niet meer weg te denken is uit het voedingspratroon van vele atleten in de diverse takken van sport, is het merk nog redelijk onbekend op de Nederlandse markt. Diegene die producten van Nutrixxion al hebben getest zijn vol lof en inmiddels vast klant. Het zal dus niet lang duren voordat ze ook een vaste waarde zijn in het voedingspatroon de Nederlandse sporters. Bij ons is op dit moment een voorzichtige top 3 zichtbaar, waar het veelal stuivertje wisselen is van een breder aanbod producten.

Nutrixxion ontwikkeling

Om aan de hoogste kwaliteitseisen te blijven voldoen en mee te gaan in de nieuwste ontwikkelingen en trends blijven ze hun producten bij schaven en wellicht nieuwe producten toe voegen aan het reeds brede assortiment.