0

Overstims

Overstims is een Frans merk dat bestaat sinds 1982 en zijn oorsprong kent vanuit Bretagne. Overstims staat voor sportvoeding die betrouwbaar en gezond is en daarnaast perfect aansluit bij verschillende (duursporten). Lees meer...>

Categories

  •    
  •    
  •    
  •    
Filter
Authentic Bar 65 gr
Authentic Bar 65 gr Overstims
2.30
Malto Antioxidant 500 gr
Malto Antioxidant 500 gr Overstims
14.20
Liquid Energix 35 gr
Liquid Energix 35 gr Overstims
2.10
Hydrixir Antioxydant 600 gr
Hydrixir Antioxydant 600 gr Overstims
19.90
Elite Recovery Drink 420 gr
Elite Recovery Drink 420 gr Overstims
23.20
Fruitée Energy Bar 30 gr
Fruitée Energy Bar 30 gr Overstims
2.10
Gatosport 400 gr
Gatosport 400 gr Overstims
9.95
Hydrixir Long Distance 600 gr
Hydrixir Long Distance 600 gr Overstims
22.90
Fruit'n Perf Antioxidant 4x25 gr
Fruit'n Perf Antioxidant 4x25 gr Overstims
5.45
Antioxidant Gel 35 gr
Antioxidant Gel 35 gr Overstims
2.20
Coup de Fouet Liquid 35 gr
Coup de Fouet Liquid 35 gr Overstims
2.60
1 - 11 van 11Producten per pagina:

Overstims Sportvoeding

 1. De visie van Overstims
 2. Overstims energie repen
 3. Overstims energie gel
 4. Overstims energie drink

De visie van Overstims

Zoals bekend komt Overstims uit Frankrijk. In 1982 zijn de Fransen begonnen met het groot maken van het merk Overstims bij de Fransen. Alhoewel het toen nog in de kinderschoenen stond, hadden ze toen al grote ambities! Ze wilde graag innovatieve sportvoeding bieden, die zowel betrouwbaar als gezond was en die perfect was afgestemd op de behoefte van de sporter.

Nu, een aantal jaar later. Wil Overstims nog steeds de zo best mogelijke sportvoeding leveren, net zoals in het begin van 1982. Hiervoor hebben zij streng geselecteerde ingrediënten. De meeste zijn biologisch. In het assortiment hebben zij plaatst gemaakt voor bio-producten, glutenvrije producten en producten met een hoge dosering van zout. De neuzen staan nog allemaal dezelfde kant op, namelijk sportvoeding mogelijk maken voor alle sportievelingen die op zoek zijn naar gezonde energie maar óók de atleet waarvan sportvoeding een belangrijk element is in zijn of haar carrière.

Overstims energie repen

Overstims heeft verschillende energierepen in hun assortiment. Zo hebben zij bijvoorbeeld de Authentic Bar, een heerlijke bar op basis van rijststroop en havervlokken. Daarnaast kun je ook kiezen voor een fruitreep indien je meer van fruitige repen houdt. De Fruitée Energy Bar bestaat voor zo’n 25% uit puur fruit.

Overstims energie gel

Naast de genoemde repen heeft Overstims ook een groot keuzemogelijkheid in sportgels. In elke gel van Overstims zitten niet alleen koolhydraten maar ook toevoegingen van vitamines en mineralen om je extra te ondersteunen. Zo hebben zij speciaal een gel ontwikkeld voor de extra moeilijke momenten in een sportinspanning, zoals een zware beklimming. In de Coup de Fouet Liquid zitten als extra toevoeging vitamine B1 (thiamine) en B6.

Overstims energie drink

Tijdens de inspanning is vocht erg belangrijk. Ook Overstims heeft hierin meegedacht. Ook hierbij hebben ze bij elke drank extra vitamines en mineralen toegevoegd om jou optimaal te ondersteunen. Duursport heeft 2 variaties in het assortiment, namelijk de Hydrixir Antioxidant en de Hydrixir Long Distance. Beide dranken bestaan uit natuurlijke aroma’s en hebben een lage pH-waarde.