0

Power PackPowerBar

Stapelvoordeel! Shop vandaag voor minimaal €55,- en profiteer van 5% extra korting* met code: GOFORIT5 Ga je voor minimaal € 85,-? Profiteer van 8% extra korting* met code: GOFORIT8 (* muv 'altijd laag' producten)
30.85 25.95

Direct leverbaar

PowerBar - Power Pack


Inhoud van het PowerBar Power Pack:

PowerBar biedt met de IsoActive een grote stap voorwaarts in je vochtbalans en energievoorziening. De sportdrank bevat de innovatieve C2MAX koolhydratenmix, met een speciale verhouding van glucose en fructose. Deze zorgt ervoor dat de spieren tot 55% meer koolhydraten opnemen. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond: gemiddeld 8% betere sportprestaties en langdurige energie.

De Energize Bar en Hydro Gel zorgen voor de nodige ondersteuning van de energiereserves. De energierepen passen meer voor aanvang of in het begin van de inspanning. De Hydo Gel zijn een perfecte aanvulling voor snelle en directe aanvulling tijdens een hoog intensieve inspanning, finale of verhelpen van een hongerklop.

De Recovery Drink van PowerBar ondersteunt je met de juiste ingrediënten direct na de inspanning. Specifieke koolhydraten met een hoge Glycemische index vullen snel je energiereserves weer aan, waar de eiwitten maximale ondersteuning bieden in de bevordering van het spierherstel. Daarnaast zijn Zink en Magnesium toegevoegd om respectievelijk het immuunsysteem te ondersteunen en uitputting tegen te gaan.


Onze service

  • Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf 50, -
  • Kado bij elke bestelling
  • Klanten beoordelen ons als uitstekend

Goed te combineren met