Cafeïne 90 tabsQWIN

Cafeïne 90 tabs 10 out of 10 1 user reviews.
Shop vandaag voor minimaal €75,- en profiteer van 7,5% extra korting* met code: GOFORIT7 (* muv 'altijd laag' producten)

QWIN – Cafëine

Cafeïne


Als (top)sporter wil je genoeg energie hebben om je prestaties te kunnen verbeteren. Hiervoor is gezonde en gevarieerde voeding erg belangrijk. Bij een belangrijke wedstrijd of piekmoment waarbij je extra scherp wil zijn, kun je kiezen voor cafeïne supplementen.
    QWIN Cafëine online bestellen? Nu bij Duursport.nl!

Product informatie – Cafëine


NZVT-gecertificeerd
Cafëine van Qwin bevat het NZVT logo. NZVT is een afkorting van ‘Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport’. Het NZVT logo geeft een sporter de garantie van een dopingvrij supplement.Europese claims-verordening op voedingstoffen
Sinds 14 december 2012 mogen wij, als gevolg van de nieuwe Europese claims-verordening op voedingstoffen, op productinformatiebladen en producten uitsluitend gezondheidsclaims vermelden, die zijn goedgekeurd door een Europese wetenschappelijke organisatie. Hierdoor is Qwin zeer beperkt geworden in de mogelijkheid tot informatieverschaffing, daar veel gezondheidseffecten van voeding en supplementen door die organisatie (nog) niet als voldoende wetenschappelijk onderbouwd worden erkend.

Gebruik en dosering - Cafëine


Gebruiksadvies van de Cafëine:
De aanbevolen hoeveelheid is 3-6 mg per kilogram lichaamsgewicht.

Bij personen van 14-18 jaar wordt aangeraden de dagelijkse inname van 160 mg cafeïne niet te overschrijden. Bij volwassenen ligt de grens op 400 mg. QWIN Cafeïne bevat 100 mg cafeïne per tablet. Er zit een breekstrip op de tabletten zodat je nauwkeurig kunt doseren.

Inhoud/Aantal:
De verpakking bevat 90 tabs.

Bewaren:
Bewaren bij een kamertemperatuur (15- 25°C) op een droge en donkere plaats.

Waarschuwingen:
De aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gezonde leefstijl is van belang, evenals een gevarieerde voeding. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Heeft u vragen over de QWIN Cafëine? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Samenstelling – Cafëine


Ingrediënten van QWIN Cafëine:
Cafeïne, vulstoffen: cellulose, hydroxypropylmethylcellulose, antiklontermiddel: siliciumdioxide, magnesiumstearaat.


Voedingssupplement

Allergenen declaratie EU: Geen

Waarschuwing: Bevat cafeïne, 100mg per tablet. Niet aanbevolen voor kinderen en zwangere vrouwen. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor personen beneden de 18 jaar. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Als u een speciaal dieet volgt of medicijnen gebruikt is het altijd veilig om uw huisarts om advies te vragen. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een evenwichtige, gevarieerde voeding & gezonde leefstijl zijn belangrijk. Bewaren op een koele, droge plaats, buiten het bereik van jonge kinderen.

Cafeïne 90 tabs Rating: 10 out of 10 Ocko Geserick 2017-03-11
Ocko Geserick
Ocko Geserick 10
11 March 2017 on 10:22

Voor de wedstrijd gebruik ik dit nauwelijks. Maar tijdens de zesdaagses is het wel erg prettig. Wanneer je de belofte onderdelen rijdt dan gaat dit er vaak chaotisch aantoe. Dan is een beetje extra scherpte een must.

Onze service

  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf 50, -
  • Kado bij elke bestelling
  • Bereikbaar van 9:00-21:30 (ma-vrij)
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Klanten beoordelen ons als uitstekend

Goed te combineren met