Multi Sports Vitamine 60 tabsQWIN

Multi Sports Vitamine 60 tabs 10 out of 10 1 user reviews.
Shop vandaag voor minimaal €75,- en profiteer van 7,5% extra korting* met code: GOFORIT7 (* muv 'altijd laag' producten)

QWIN - Multi Sports Vitamine


Vitamine supplement


Gezonde en gevarieerde voeding zijn belangrijk. Externe factoren of intensive trainingsperiodes kunnen ervoor zorgen dat we wel wat extra voedingsstoffen kunnen gebruiken. Met QWIN MultiSports Vitamine bevat essentiële vitamines en mineralen die je extra in kunt nemen als aanvulling op de dagelijkse voeding, met 1 tablet per dag

Specifieke eigenschappen van de QWIN Multi Sports Vitamine:
  • Vitamine A heeft een positieve invloed op het immuunsysteem
  • Vitamine B2 activeert je natuurlijke energie in het lichaam en helpt energie vrij te maken uit de voeding
  • Het product bevat geen vitamine B6
QWIN Multi Sports Vitamine online bestellen? Nu bij Duursport.nl!

Product informatie - Multi Sports Vitamine


Bevat geen vitamine B6: Vitamine B6 kan bij een te hoge bloedwaarde leiden tot tintelingen in handen en voeten; en in bepaalde gevallen kan Vitamine B6 leiden tot afwijkingen aan het zenuwstelsel.

NZVT-gecertificeerd
Multi Sports Vitamine bevat het NZVT logo. NZVT is een afkorting van ‘Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport’. Het NZVT logo geeft een sporter de garantie van een dopingvrij supplement.Europese claims-verordening op voedingstoffen
Sinds 14 december 2012 mogen wij, als gevolg van de nieuwe Europese claims-verordening op voedingstoffen, op productinformatiebladen en producten uitsluitend gezondheidsclaims vermelden, die zijn goedgekeurd door een Europese wetenschappelijke organisatie. Hierdoor is Qwin zeer beperkt geworden in de mogelijkheid tot informatieverschaffing, daar veel gezondheidseffecten van voeding en supplementen door die organisatie (nog) niet als voldoende wetenschappelijk onderbouwd worden erkend.

Gebruik en dosering - Multi Sports Vitamine


Gebruiksadvies van de Multi Sports Vitamine:
Dagelijks gebruik: 1 tablet per dag met een ruime hoeveelheid water innemen. Bij voorkeur tijdens of na de maaltijd innemen.

Inhoud/Aantal:
De verpakking staat gelijk aan een 2 maanddosering, 60 stuks.

Bewaren:
Droog, koel en donker bewaren buiten bereik van jonge kinderen.

Waarschuwingen:
De aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gezonde leefstijl is van belang, evenals een gevarieerde voeding. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Heeft u vragen over de QWIN Multi Sports Vitamine? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Samenstelling - Multi Sports Vitamine
Ingrediënten van QWIN Multi Sports Vitamine:
Mineralen, vitamines, vulstoffen: cellulose, hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose, verdikkingsmiddelen: sucrose, maiszetmeel, gelatine, gom arabica, antiklontermiddel: magnesiumstearaat, siliciumdioxide, tri-calciumfosfaat emulgator: middellange triglyceriden (MCT), olijfolie, antioxidant: ascorbyl palmitaat, dl-alphatocopherol, mixed tocopherols. Kleurstoffen: titaandioxide en ijzeroxide.

Voedingssupplement voor volwassenen en jongeren vanaf 14 jaar.


Voedingssupplement

Allergenen declaratie EU: Geen

Waarschuwing: Koel en droog bewaren, buiten bereik van jonge kinderen houden. Aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een evenwichtige, gevarieerde voeding en gezonde leefstijl zijn belangrijk.


Multi Sports Vitamine 60 tabs Rating: 10 out of 10 Peter 2016-06-02
Peter
Peter 10
2 June 2016 on 15:09

Als fanatiek sporter een must om vitamine te slikken. Vaak zijn ze alleen vet duur(wordt een dure hobby als je elke dag slikt) of goedkoop maar dan weer niet NZVT gekeurd. Conclusie prima prijs kwaliteit verhouding.

Onze service

  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf 50, -
  • Kado bij elke bestelling
  • Bereikbaar van 9:00-21:30 (ma-vrij)
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Klanten beoordelen ons als uitstekend

Goed te combineren met