Omega3 90 capsQWIN

Shop vandaag voor minimaal €75,- en profiteer van 7,5% extra korting* met code: GOFORIT7 (* muv 'altijd laag' producten)

QWIN – Omega3


Omega 3 supplementen


Voor elke sporter is het van groot belang de juiste verzuren binnen te krijgen. Belangrijke vetzuren zijn EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur). Deze vindt je voornamelijk terug in vette vis. Om hier voldoende van binnen te krijgen wordt geadviseerd 2 stuks (vette) vis per week te eten. De QWIN Omega 3 bevat een hoeveelheid EPA (180 mg) en DHA (120 mg) per softgel. Advies is twee softgels per dag in te nemen.

Specifieke eigenschappen van de QWIN Omega3:
  • Optimale hoeveelheid EPA (180 mg) en DHA (120 mg)*
  • Bevat ook vitamine E
QWIN Omega3 online bestellen? Nu bij Duursport.nl!

Product informatie – Omega3


NZVT-gecertificeerd
Omega3 van Qwin bevat het NZVT logo. NZVT is een afkorting van ‘Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport’. Het NZVT logo geeft een sporter de garantie van een dopingvrij supplement.Europese claims-verordening op voedingstoffen
Sinds 14 december 2012 mogen wij, als gevolg van de nieuwe Europese claims-verordening op voedingstoffen, op productinformatiebladen en producten uitsluitend gezondheidsclaims vermelden, die zijn goedgekeurd door een Europese wetenschappelijke organisatie. Hierdoor is Qwin zeer beperkt geworden in de mogelijkheid tot informatieverschaffing, daar veel gezondheidseffecten van voeding en supplementen door die organisatie (nog) niet als voldoende wetenschappelijk onderbouwd worden erkend.

Gebruik en dosering - Omega3


Gebruiksadvies van de Omega3:
Dagelijks gebruik: Dagelijks 2-3 capsules met een ruime hoeveelheid water innemen. Bij voorkeur tijdens of na de maaltijd innemen. Advies is een minimale dagelijkse inname van 2 softgels per dag.

Inhoud/Aantal:
De verpakking bevat 90 softgels.

Bewaren:
Bewaren bij een kamertemperatuur (15- 25°C) op een droge en donkere plaats.

Waarschuwingen:
De aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gezonde leefstijl is van belang, evenals een gevarieerde voeding. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van kinderen bewaren. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde leefstijl zijn belangrijk.

Heeft u vragen over de QWIN Omega3? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Samenstelling – Omega3


Ingrediënten van QWIN Omega3:
Visolie concentraat (vis), verdikkingsmiddelen: Gelatine, Glansmiddel: Glycerol, water, Vitamine E (dl-alfatocopherylacetaat).


Voedingssupplement

Allergenen declaratie EU: Vis

Waarschuwing:Bewaren bij een kamertemperatuur (15- 25°C) op een droge en donkere plaats. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. buiten bereik van jonge kinderen houden. Aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding.


Onze service

  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf 50, -
  • Kado bij elke bestelling
  • Bereikbaar van 9:00-21:30 (ma-vrij)
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Klanten beoordelen ons als uitstekend

Goed te combineren met