0

Vitamine D3 90 tabsQWIN

Stapelvoordeel! Shop vandaag voor minimaal €55,- en profiteer van 5% extra korting* met code: GOFORIT5 Ga je voor minimaal € 85,-? Profiteer van 8% extra korting* met code: GOFORIT8 (* muv 'altijd laag' producten)
25.50

Direct leverbaar

QWIN – Vitamine D3 90 caps

Vitamine D3 voordelen:

  • Goed voor de kalkhuishouding (vitamine D)
  • Vitamine D verhoogt de calciumopname in de botten
  • Vitamine D ondersteunt de afweer van het lichaam.
Vitamine D ondersteunt de botten, en speelt een rol bij het behouden van sterke spieren. Zonlicht zorgt voor de aanmaak van Vitamine D in het lichaam. In periode met minder zonlicht wordt er minder Vitamine D aangemaakt. Met QWIN Vitamine D3 kun je jezelf toch voorzien van vitamine D3.

QWIN Vitamine D3 is een hoogwaardig supplement. Vitamine D zorgt mede voor de spieren, speelt een rol in de calciumhuishouding en draagt bij aan het proces van celvernieuwing.

NZVT-gecertificeerd
Dit product bevat het NZVT logo. NZVT is een afkorting van ‘Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport’. Het NZVT logo geeft een sporter de garantie van een dopingvrij supplement. QWIN laat alle batches controleren, bij ons zijn dus alleen maar gecontroleerde batches verkrijgbaar!

Gebruik en dosering - Vitamine D3

Gebruiksadvies van de QWIN Vitamine D3:
Dagelijks gebruik: 1 tablet per dag met een ruime hoeveelheid water innemen. Bij voorkeur tijdens een warme maaltijd innemen.

Inhoud/Aantal:
De verpakking staat gelijk aan een 3 maanddosering, 90 stuks.

Bewaren:
Droog, koel en donker bewaren buiten bereik van jonge kinderen.

Waarschuwingen:
De aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gezonde leefstijl is van belang, evenals een gevarieerde voeding. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Een evenwichtige, gevarieerde voeding en gezonde leefstijl zijn belangrijk.

Heeft u vragen over de QWIN Vitamine D3? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Samenstelling - Vitamine D3


 
Per tablet 
RI* 
 Vitamine D3
15 mcg 
300% 
* = Referentie inname

Ingrediënten van QWIN Vitamine D3:
Vitamine D, vulstoffen: celluslose, hydroxypropylmethylcellulose, microcrystalline cellulose, verdikkingsmiddelen: sucrose, maiszetmeel, gom arabica, antiklontermiddel: magnesiumstearaat, siliciumdioxide, tri-calciumfosfaat, stearinezuur, emulgator: middellange triglyceriden (MCT), antioxidant: dl-alpha-tocopherol.


Voedingssupplement

Allergenen declaratie EU: Geen

Waarschuwing: Koel en droog bewaren, buiten bereik van jonge kinderen houden. Aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding.


Onze service

  • Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf 50, -
  • Kado bij elke bestelling
  • Klanten beoordelen ons als uitstekend

Goed te combineren met