0

SeaSucker

Seasucker zorgt voor een van de meest handige manieren om eenvoudig, snel en veilig je racefiets of mountainbike te vervoeren met de auto. Doormiddel van extreem sterke vacuüm cups en zonder gebruik van trekhaak of dakdragers. Onderaan deze pagina vind je meer informatie over Seasucker dat je misschien kan helpen met het maken van de keuze. Voor andere vragen of informatie staat onze klantenservice natuurlijk altijd voor je klaar. Meer info..

Categories

Filter
Talon
Talon SeaSucker
349.00
Mini Bomber
Mini Bomber SeaSucker
525.00
Huske pluggen Steekas
Huske pluggen Steekas SeaSucker
39.90
Flight Deck
Flight Deck SeaSucker
149.00
Bomber
Bomber SeaSucker
649.00
Front Wheel Holder
Front Wheel Holder SeaSucker
55.00
Ski & Board Rack
Ski & Board Rack SeaSucker
459.00
1 - 7 van 7Producten per pagina:
Handig, snel en eenvoudig I Op verschillende auto’s | Profcircuit I Super sterke bevestiging

Seasucker fietsdrager - Handig, snel en eenvoudig

De Seasucker is het juiste product als je graag op een handige, snelle en eenvoudige manier je racefiets of MTB wilt met de auto wilt vervoeren. De Seasucker is makkelijk op iedere auto te bevestigen doormiddel van de sterke vacuüm cups op het apparaat. De fiets zelf wordt bevestigd via de voorvork en is dus ideaal voor carbon frames.

De Seasucker is te gebruiken op verschillende auto’s

Doordat de Seasucker geen gebruik maakt van de trekhaak of dakdragers is de Seasucker uitermate geschikt wanneer je niet altijd dezelfde auto gebruikt of wanneer je in de toekomst van plan bent een andere auto te kopen. De Seasucker past praktisch op elke auto!

De Seasucker in het profcircuit

Ook in het profcircuit wordt er door diverse teams en profs al gebruik gemaakt van de eenvoudig en snelle fiets bevestigingen van Seasucker. Voor meerdere fietsen tegelijk zijn bijvoorbeeld de Bomber of Mini Bomber erg handig. Hier zie je een filmpje van het speciale Team Rack van Quick-Step FloorsSuper sterke vacuüm bevestiging

Vragen die wij vaak krijgen zijn; “Is dit serieus sterk genoeg?” en “Blijft dit wel zitten?”. Deze vragen zijn niet gek. Een fiets op deze manier aan een auto bevestigen is immers uniek. Wel kunnen we je vertellen dat de Seasucker absoluut sterk genoeg is. Mocht je nog niet overtuigd zijn. Bekijk dan eens dit filmpje!