Geen producten in de winkelwagen.

SEG Racing Academy

SEG Racing Academy 2020 - Foto: Cor Vos

Amacx Sports Nutrition partner van SEG Racing Academy

Amacx Sports Nutrition staat de ploeg SEG Racing Academy bij met producten die de renners zullen gebruiken voor hun voeding op en naast de fiets. Wij zullen de renners voorzien van een breed scala aan energierepengelsisotone sportdranken en andere voedingsproducten die de rijders zullen helpen hun prestaties te verbeteren en hun herstel te ondersteunen.

Voor SEG Racing Academy was het echt belangrijk om een ​​voedingspartner te vinden die bereid is om de krachten te bundelen en te investeren in productontwikkeling en innovatie, en dat vonden ze in Amacx. Daarom zal dit een uitgebreid partnerschap zijn, aangezien de voedings- en bewegingswetenschappers van de SEG Racing Academy en CyclingLab grotendeels betrokken zullen zijn bij de productontwikkeling, waarbij alle mogelijke feedback van de rijders wordt verzameld en samen met de specialisten van Amacx wordt gewerkt aan op maat gemaakte producten die voldoen aan alles wat ze nodig hebben tijdens hun trainingsritten en wedstrijdperiode.

SEG Racing Academy - Amacx Sports Nutrition

Over SEG Racing Academy

SEG Racing Academy is een continentale opleidingsploeg binnen de nationale en internationale top.  Een onafhankelijke opleidingsploeg die talenten de kans biedt zich klaar te stomen voor een bestaan als profrenner op Procontinental of WorldTour niveau. De ploeg huisvest dan ook enkel renners jonger dan 23 jaar die deze ploeg als springplank richting hun droombaan kunnen gebruiken.

Het succes van de ploeg zie je reeds terug op WorldTour niveau. Hierbij enkele Nederlandse renners die hun opleiding hebben gehad binnen de SEG Racing Academy en reeds de doorstap hebben mogen maken:

  • Fabio Jakobsen (Deceuninck-Quick-Step)
  • Cees Bol (Team DSM)
  • Koen Bouwman (Jumbo-Visma)
  • Julius van den Berg (EF Education-Nippo)

De favoriete producten van SEG Racing Academy

Wanneer het aankomt op voeding zijn de bewegingswetenschappers en voedingsdeskundigen van de SEG Racing Academy enorm kritisch. Het team van SEG Racing Academy bestaat uit toptalent-wielrenners van het hoogste niveau. Omdat trainen en sporten bovenaan het lijstje staat, is goede voeding onmisbaar. SEG Racing Academy kiest dan ook voor Amacx vanwege kwaliteit en betrouwbaarheid. Hieronder een aantal producten welke veel worden gebruikt.

SEG Racing Academy - Amacx Sports Nutrition

Over Amacx Sports Nutrition

De ontwikkeling van nieuwe producten heeft de afgelopen jaren niet stil gestaan. Voor deze ontwikkeling wordt nauw samen gewerkt met de spcialisten en renners binnen de SEG Racing Academy. Het resultaat is een brede lijn topproducten voor aanvang, tijdens en na de spanning.

Op ieder moment de juiste voedingstoffen om het maximale uit je trainingen en wedstrijden te halen in het nastreven van je sportieve doelen. Het assortiment is door de loop der jaren breder en breder geworden. En ook komend jaar mag je weer vernieuwingen en innovaties verwachten. Achter de schermen wordt hard gewerkt om de nieuwste producten af te ronden!

#getfueledgofast

Relevante blog berichten

Wil jij het laatste nieuws omtrent SEG Racing Academy en Duursport volgen? Houd dan deze pagina in de gaten en lees de laatste blog berichten die relevant zijn voor de samenwerking tussen Amacx en de SEG Racing Acadamy.

SEG - sportdrank

Amacx Sportdranken

Inmiddels heeft Amacx 3 verschillende soorten sportdrink in het assortiment. Echter, voor sommige zien ze juist door het boom het bos niet meer. Op welk moment kun je het beste een bepaalde sportdrank gebruiken?

Lees verder
SEG NZVT - Amacx Sports Nutrition

Welke sportvoeding gebruikt de SEG Racing Academy? 

De rijders van de SEG Racing Academy maken gebruik van de Amacx producten, maar voor welke sportvoeding kiezen zij precies? Samen met SEG leggen wij dit uit!

Lees verder
SEG NZVT - Amacx Sports Nutrition

Zwiften en sportvoeding

Zwiften is populairder dan ooit. Voor elke gebruiker is het na 1 sessie al duidelijk dat het flink zweten geblazen is als je indoor fietst. Moet ik dan ook sportvoeding gebruiken? We leggen het uit in dit blogbericht.

Lees verder
SEG Energy Bar

Voeding voorbereiding Cyclo

Goed voorbereid op pad gaan is essentieel, daar hoort natuurlijk een goede voorbereiding bij! Gericht op een lange tocht of grote cyclo een paar handige richtlijnen in het optimaliseren van je voedingsplan.

Lees verder
Contact