0

Skins

Skins biedt hoogwaardige compressie sportkleding voor actieve sporters. De compressiekleding van Skins is speciaal ontwikkeld het om lichaam tijdens intensieve inspanning zo veel mogelijk te ondersteunen. Onderaan deze pagina vind je meer informatie over Skins dat je misschien kan helpen met het maken van de keuze. Voor andere vragen of informatie staat onze klantenservice natuurlijk altijd voor je klaar. Meer info..

Categories

    •    
    •    
Filter
40%korting
A400 Men's Compression Long Sleeve Top
A400 Men's Compression Long Sleeve Top Skins
109.95 64.95
40%korting
A400 Women's Compression Long Sleeve Top
A400 Women's Compression Long Sleeve Top Skins
109.95 64.95
1 - 2 van 2Producten per pagina:
Compressiekleding Skins I Producten Skins | Skins en bekende topsporters

Compressiekleding Skins

Skins compressiekleding zorgt voor een optimale doorbloeding van de spieren. De bloedcirculatie zal hierdoor toenemen waardoor de afvoer van afvalstoffen wordt versneld en de spieren minder snel verzuren. Hier door zal de compressiekleding van Skins het uithoudingsvermogen verbeteren en de kans op blessures verminderen.

Producten Skins

Skins compressiekleding is verkrijgbaar voor dames en heren. Het assortiment bevat onder andere verschillende sokken, top, shirts, calf tights en long tights met een super comfortabele fit. Door een droog gevoel houdt het houdt warm bij lage temperaturen en bij warmere temperaturen past het zich aan voor een verkoelend effect. De A-seam stiktechnologie zorgt ervoor dat de stiksels niet gaan schuren. Skins compressiekleding zorgt aangenaam gevoel tijdens jouw sportactiviteiten!

Skins en bekende topsporters

Skins is echt een merk dat ontwikkeld is door sporters en voor sporters. Het merk is opgestart door een Australische Skiër die onderzoek deed naar betere doorbloeding in het lichaam. Het merk werd pas echt bekend toen de reclame campagne “Cheat Legal” met meerder bekende atleten werd gestard. De samenwerking met atleten is altijd gebleven, de producten van Skins worden onder andere door diverse top wielerteams gedragen.