0

Toebehoren - Shakers

Het bereiden van je Recovery Drink of Protein Shake gaat niet altijd even makkelijk als het mixen van sportdrank. De eiwitpoeder is nu eenmaal minder makkelijk oplosbaar. Niets is vervelender dan een shake met klontjes. De shakebeker met zeefje / rekje biedt uitkomst. Lees meer over de shakebeker...

Categories

Merk

Filter
29%korting
Shaker 600 ml
Shaker 600 ml Duursport.nl
4.95 3.50
Shaker 700 ml
Shaker 700 ml QWIN
4.95
9%korting
Shaker 700 ml
Shaker 700 ml PowerBar
4.38 3.95
Shaker 700 ml
Shaker 700 ml Wcup
3.75
1 - 4 van 4Producten per pagina:

Shakebekers - de meest voorkomende antwoorden op uw vragen

  1. Shakebeker – Kopen
  2. Shakebeker als gratis kado
  3. Shakebeker – Schoon maken

Shakebeker – Kopen


Enkele tips om je te helpen bij de aanschaf van een juiste shaker. Niets is zo vervelend als een shaker die niet goed sluit en/of lekt tijdens het schudden. Shakebekers met een goede schroefsluiting zitten veelal beter dicht en kunnen ook niet zomaar open springen tijdens het schudden. Daarnaast is het prettig als de shaker goed doorzichtig is waardoor je de maatvoering beter kan aflezen voor de juiste mengverhoudingen. Fancy kleuren zijn leuk, maar niet als je daardoor kwaliteit moet inleveren op je shake.

Shakebeker als gratis kado


In sommige gevallen zit er een gratis shaker toegevoegd aan een voordeelpakket. Omdat wij je wel graag voordeel willen bieden, maar niet je keukenkastje willen overladen met shakers, voegen we steeds minder vaak een shaker toe. De Duursport.nl shaker is van z’n goede kwaliteit dat je er veelal jaren mee kan doen. Mocht nog geen shakebeker hebben, maar er wel een gratis willen ontvangen? Wij hebben de Duursport.nl shaker toegevoegd aan de cadeau keuze bij bestellingen vanaf € 20.00.

Shakebeker – Schoon maken


Wil je dat je shaker lang mee gaat en te allen tijde fris blijft? Laat hem na gebruik niet lang met resten staan! Zorg dat je na gebruik je shakebeker direct om spoelt met warm water. Veelal zijn de shakers tegenwoordig vaatwasser bestendig, enkel de opdruk wil nog wel eens vervagen. Houdt er rekening mee dat je de draaidoppen los maakt, om ook het schroefdraad goed schoon te maken. Haal dus bij voorkeur de shaker helemaal uit elkaar. Kleine moeite voor groot & lang plezier!