0

Sportdrank


   Duursport doe mee!


Triahtloncircuit-header1
Welkom op site van het Duursport.nl Triathloncircuit. De afgelopen twee jaar bestond dit circuit uit drie wedstrijden, maar komend jaar komt daar een vierde wedstrijd bij! Er wordt een klassement gemaakt over de triathlonwedstrijden in Noordwijkerhout, Leiderdorp, Bodegraven en Alphen. Bij deelname aan 3 van de 4 wedstrijden doet u automatisch mee in het circuit. Bij elke wedstrijd mag er zelf gekozen worden op welke afstand er wordt gestart, op deze manier proberen we de drempel om mee te doen zo laag mogelijk te houden. De winnaars van de diverse categorien krijgen mooie prijzen! Daarnaast ontvangen de eerste 20 inschrijvers een functioneel en exclusief wielershirt van Bioracer, speciaal gemaakt voor het circuit. Op 1 januari gaat de inschrijving van de wedstrijden open dus wees er snel bij! Hieronder vindt u de uitslag van vorig jaar en het reglement.


>
triathlon Noordwijkerhout triathlon Leiderdorp
triathlon Bodengraven triathlon Alphen aan de Rijn


Triahtloncircuit-tussenstand
Naar aanleiding van de uitslagen tijdens de vierde wedstrijd van het Duursport.nl Triathloncircuit, de Triathlon van Alphen aan de Rijn, is de eindstand opgemaakt! Klik HIER voor de link naar MyLaps voor de recente eindstand.

Triahtloncircuit-regelementDeze regels gelden alleen voor het Duursport.nl triathloncircuit en hebben niets te maken met de reglementen van de wedstrijden zelf. De vier deelnemende wedstrijden hebben hun eigen reglementen die gelden op de wedstrijddag.

Iedereen die meedoet aan minimaal 3 van de 4 wedstrijden die onder het circuit vallen, de triathlons van Noordwijkerhout, Leiderdorp, Bodegraven en Alphen doet automatisch mee aan het circuit. Alle afstanden tellen mee, met uitzondering van de kortste afstand in Bodegraven (1/16) en alle trio-afstanden. Puntentelling gaat op basis van de tijd van de winnaar van een afstand. Opvolgende finishers krijgen hun punten als procentpunten ten opzichte van de winnaar. De winnaar van het circuit is degene die na 4 wedstrijden, op basis van de 3 beste resultaten, het minst aantal punten heeft. Rekenvoorbeeld: Winnaar finisht na 1u40m00s en de nummer 2 precies 1 minuut later. Winnaar krijgt 100 punten, nummer 2 is 1% langzamer (1u40m = 100 minuten, nummer 2 finisht na 101 minuten) en krijgt dus 101 punten. Voor nummer 3 en verder wordt er eenzelfde berekening gemaakt. Degene met het laagste puntentotaal over de beste 3 uitslagen wint het circuit.

De winnaar van een categorie wint naast eeuwige roem een cheque van €100,- . Voor de nummers 2 en 3 zijn er cheques van respectievelijk €50 en €25. Voor de winnaar van het gehele circuit hebben we nog een extra verrassing!
Er wordt gestreden in zes leeftijdsgroepen:
triathlon schema vrouw man


         Voor meer informatie stuur je vragen naar:
          Duursport.nl-triathloncircuit

                                                                                                                                                                      Duursport shop