D3-600 IU Gold 30 capsVirtuoos

Shop vandaag voor minimaal €75,- en profiteer van 7,5% extra korting* met code: GOFORIT7 (* muv 'altijd laag' producten)

Virtuoos - D3 – 600 IU Gold


Een supplement dat per capsule 15 mcg Quali-D bevat!


Weten welke sportsupplementen op jouw specifieke situatie van toepassing zijn? Doe de online test! Klik hier voor een persoonlijk advies: Supplementenadvies

Quali-D is een Branded Ingredient van DSM. Quali-D wordt gewonnen uit lanoline uit wol. Deze is afkomstig van levende en gezonde schapen uit Australië en Nieuw-Zeeland. In combinatie met geavanceerde productiemethodes wordt een zeer stabiel en goed opneembaar eindproduct verkregen.Virtuoos D3 – 600 IU Gold online bestellen? Nu bij Duursport.nl!

Product informatie - D3 – 600 IU Gold


Bijzonder ingredient:
Quali®-D vitamine D3

NZVT-gecertificeerd
D3 – 600 IU Gold bevat het NZVT logo. NZVT is een afkorting van ‘Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport’. Het NZVT logo geeft een sporter de garantie van een dopingvrij supplement.

NZVT Logo


Europese claims-verordening op voedingstoffen
Sinds 14 december 2012 mogen wij, als gevolg van de nieuwe Europese claims-verordening op voedingstoffen, op productinformatiebladen en producten uitsluitend gezondheidsclaims vermelden, die zijn goedgekeurd door een Europese wetenschappelijke organisatie. Hierdoor is Virtuoos zeer beperkt geworden in de mogelijkheid tot informatieverschaffing, daar veel gezondheidseffecten van voeding en supplementen door die organisatie (nog) niet als voldoende wetenschappelijk onderbouwd worden erkend.

Gebruik en dosering - D3 – 600 IU Gold


Gebruiksadvies van de D3 – 600 IU Gold:
Dagelijks gebruik: Eén (1) capsule per dag met een ruime hoeveelheid water innemen. Bij voorkeur tijdens de warme maaltijd.

Inhoud/Aantal:
De verpakking staat gelijk aan een maanddosering, 30 stuks.

Bewaren:
Droog, koel en donker bewaren buiten bereik van jonge kinderen.

Waarschuwingen:
De aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gezonde leefstijl is van belang, evenals een gevarieerde voeding. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Heeft u vragen over de D3 – 600 IU Gold? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Samenstelling - D3 – 600 IU Gold
Ingredienten van Virtuoos D3 – 600 IU Gold:
Amylum solani(vulstof), HPMC (capsulehuls), Quali®-D.


Voedingssupplement

Allergenen declaratie EU: Dit product is vrij van bekende allergenen.

Waarschuwing: Koel en droog bewaren, buiten bereik van jonge kinderen houden. Aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding.

Onze service

  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf 50, -
  • Kado bij elke bestelling
  • Bereikbaar van 9:00-21:30 (ma-vrij)
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Klanten beoordelen ons als uitstekend

Goed te combineren met