Whey Recovery Gold 1,0 kgVirtuoos

Shop vandaag voor minimaal €55,- en profiteer van 5% extra korting* met code: GOFORIT5 (* muv 'altijd laag' producten)

Virtuoos - Whey Recovery Gold


Eitwit voor het herstel van spierweefsel na training/sport(-prestatie)


Voor iedere sporter is het herstel na inspanning belangrijk. Herstel vraagt extra aandacht als er meerdere wedstrijden op een dag plaatsvinden of als er vaak en intensief wordt getraind. Want hoe goed je herstelt bepaalt voor een groot deel hoeveel progressie je kunt maken. Het innemen van eiwitten na een training of sportprestatie ondersteunt het herstel van spierweefsel. Of je nu aan kracht-, team- of duursport doet, iedere sporter kan profiteren van een juiste hoeveelheid hoogwaardige eiwitten op de juiste momenten.

Whey Recovery Gold bevat Nutri Whey 800I ®, een Branded ingredient van DMV dat voor maar liefst 80% uit puur eiwit bestaat. Whey Recovery Gold garandeert zo per portie een goede inname snel verteerbaar eiwit. Eiwitten stimuleren de opbouw van spiermassa en ondersteunen herstel van de spieren na training.

Krachtsport
De consumptie van hoogwaardige eiwitten direct na de training kan zinvol zijn voor de opbouw van spiermassa en voor het herstel van de spieren. Krachtsporters hebben het meeste aan een eiwitbron die snel en volledig wordt opgenomen. Dit maakt Whey Recovery Gold zeer geschikt voor de krachtsporter.

Duursport
Ook een duursporter kan profiteren van het natuurlijke melkeiwit in Whey Recovery Gold. Duursporters hebben een wat minder grote eiwitbehoefte dan krachtsporters. Het belang van eiwitten bij duursport mag echter niet worden onderschat. Bij een training die langer duurt dan 2 à 3 uur is aanvullen van eiwitten noodzakelijk, om te voorkomen dat aminozuren uit skeletspieren worden vrijgemaakt. Hoe langer je traint, des te meer spierweefsel wordt opgeofferd. Eiwitten helpen de spieren herstellen na intensieve duurtraining. Eiwit wordt niet voor niets steeds vaker aan hersteldranken toegevoegd.

Calorie-arm
De energetische waarde van een portie Whey Recovery Gold van 30 gram is 117 kcal. Whey Recovery Gold levert kwalitatief hoogwaardig eiwit maar niet veel calorieën. Het gebruik van Whey Recovery Gold leidt dus niet tot ongewenste gewichtstoename.

Whey Recovery Gold
Whey Recovery Gold heeft een goede smaak en is makkelijk te verteren. Waar je ook bent, een shake is eenvoudig te gebruiken. Neem Whey Recovery Gold direct na het sporten en/of voor het slapen gaan. De eiwitten zorgen voor het herstellen van de spieren en helpen om spiermassa op te bouwen. Zodat jij weer klaar bent voor optimale sportprestaties!

Virtuoos Sportsupplementen


Health claims:
 • Eitwit voor het herstel van spierweefsel na training-/ sportprestatie
 • Eitwit bevordert de spiergroei
 • Geschikt voor kracht-, team-, en duursporters
 • De eiwittten worden in Nederland geproduceerd en verwerkt uit Nederlandse verse melk
 • Eenvoudig toe te voegen aan vruchtensap
 • NZVT gekeurd voor de zuiverste prestaties
Virtuoos Multi Health Support Gold online bestellen? Nu bij Duursport.nl!

Gebruik en dosering - Whey Recovery Gold


Gebruiksadvies van de Whey Recovery Gold:
Voeg twee afgestreken maatschepjes (maatschepje is bijgesloten in verpakking) toe aan een shaker met 250 ml water, melk of yoghurt. Goed schudden en de eiwit shake is klaar voor gebruik. Gebruik de shake bij voorkeur direct na het sporten.

Inhoud/Aantal:
De verpakking staat gelijk voor de bereiding van 33 eiwit shakes.

Bewaren:
Droog, koel en buiten invloed van licht bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen. Bevat als waarborg van kwaliteit een drooghoudzakje, deze is niet geschikt voor consumptie.

Waarschuwingen:
De aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gezonde leefstijl is van belang, evenals een gevarieerde voeding. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Heeft u vragen over de Whey Recovery Gold? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Samenstelling - Whey Recovery Gold


Ingrediënten Whey Recovery Gold

Ingredienten van Virtuoos Whey Recovery Gold:
Wei eiwit concentraat verwerkt uit verse melk; French Vanilla; Zonnebloemlecithine; Natriumsacharine E954; Curcuma extract E100


Onze service

 • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf 50, -
 • Kado bij elke bestelling
 • Bereikbaar van 9:00-21:30 (ma-vrij)
 • Achteraf betalen mogelijk
 • Klanten beoordelen ons als uitstekend

Goed te combineren met