0

Wieler PackVirtuoos

Stapelvoordeel! Shop vandaag voor minimaal €55,- en profiteer van 5% extra korting* met code: GOFORIT5 Ga je voor minimaal € 85,-? Profiteer van 8% extra korting* met code: GOFORIT8 (* muv 'altijd laag' producten)
161.00 129.95

Virtuoos - Wieler Pack

Wieler Pack inhoud:

Maximaal presteren in wedstrijden betekent veel – en regelmatig hard trainen. Hiervoor is een uitgekiend trainingsprogramma in combinatie met voldoende rust en verzorging nodig. Ook voeding vervult hierbij een cruciale rol. De juiste aansluitende voeding helpt om het beste uit je trainingen te halen, goed te herstellen en te gaan voor winst in wedstrijden.

Dit pakket bevordert het herstelvermogen na je trainingen en zorgt voor ondersteuning van je algehele gezondheid. Het vult belangrijke vitamines en mineralen aan als aanvulling op je basisvoeding. De omega 3 vetzuren afkomstig van Krill werken ontstekingsremmend en zijn belangrijk voor het goed functioneren van de cel. Magnesium is een belangrijk mineraal dat een aanzienlijk deel van de sporters te weinig binnenkrijgt en is belangrijk voor een normale spierwerking. Cafeïne kan worden ingezet om je prestatie te verbeteren tijdens wedstrijden en zware trainingen.


Onze service

  • Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf 50, -
  • Kado bij elke bestelling
  • Klanten beoordelen ons als uitstekend

Goed te combineren met