0

Power PackWcup

Stapelvoordeel! Shop vandaag voor minimaal €55,- en profiteer van 5% extra korting* met code: GOFORIT5 Ga je voor minimaal € 85,-? Profiteer van 8% extra korting* met code: GOFORIT8 (* muv 'altijd laag' producten)
43.90 32.50

Direct leverbaar

Wcup - Power Pack

Inhoud van het Wcup Power Pack:

Iedere duursporter heeft tijdens zijn lange duur en/of intensieve trainingen of competities een verhoogde behoefte aan vocht, energie en aminozuren. Wcup Carbomax + PeptoPro® is speciefiek samengesteld uit een mix van koolhydraten en PeptoPro® eiwitten om je tijdens de inspanningen te ondersteunen. De lekkere frisse drank maakt dat je net even makkelijker drinkt en daarmee ook de benodigde hoeveelheden vocht blijft aanvullen. Goede hydratatie en aanvoer van de belangrijke voedingstoffen helpen je de sportieve doelen te behalen.

De Wcup Recovery Drink is speciaal ontwikkeld voor direct na de veeleisende inspanning. Bij de ontwikkeling is speciaal gelet op de juiste verhoudingen van koolhydraten (dextrose, saccharose, maltodextrine en fructose), eiwitten, vitaminen (C,B en E) en aminozuren (BCAA’s). Met de juiste voedingsstoffen op het juiste moment haal je meer uit jouw training.


Onze service

  • Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf 50, -
  • Kado bij elke bestelling
  • Klanten beoordelen ons als uitstekend

Goed te combineren met