0

Xendurance

Xendurance staat garant voor kwaliteit! Het is een door een topsporter zelf ontwikkeld merk dat zich onderscheid van andere. Onderaan deze pagina vind je meer informatie over Xendurance dat je misschien kan helpen met het maken van de keuze. Voor andere vragen of informatie staat onze klantenservice natuurlijk altijd voor je klaar. Meer info...

Categories

    •    
    •    
    •    
Filter
Xendurance 180 tabs
Xendurance 180 tabs Xendurance
46.50
20%korting
Xendurance Hydro-X 150 gram
Xendurance Hydro-X 150 gram Xendurance
31.50 24.95
Xendurance Protein 900 gr
Xendurance Protein 900 gr Xendurance
62.50
Xendurance Omega+D3 60 caps
Xendurance Omega+D3 60 caps Xendurance
22.95
1 - 4 van 4Producten per pagina:
Xendurance Atleten | Xendurance - Xecute

Xendurance


Xendurance is ‘bedacht’ door een topsporter zelf. Een voormalig bobsleeer uit Amerika trainde vroeger veel in Europa. Hij verwonderde zich destijds al over de weinige kennis van Europeanen over het gebruik van supplementen. Hij is altijd een fervent aanhanger van geweest van een gezonde levensstijl door gezonde voeding. Maar hij is er tegelijk van overtuigd dat voor een actieve sporter, of dat nu op topsportniveau of recreatief is, de voeding van vandaag niet altijd voldoende toereikend is. Hij introduceerde het gebruik van supplementen bij veel van zijn concullega’s. En ook na zijn actieve sportcarriere bleef hij betrokken bij voeding, supplementen en sport. Vanuit zijn achtergrond in de voedingsleer ontwikkelt hij onder andere hoogwaardige multivitamines, visolie en Xendurance. Hoog in het vaandel staan hier natuurlijke ingrediënten, een zuiver productieproces en de allerhoogste kwaliteitseisen. Niet voor niets worden de producten van Xendurance uitgebreid getest bij het hoogaangeschreven HFL in Engeland. Xendurance draagt het label Informed Sports! Dopingautoriteit NZVT erkend zekerheidssysteem Informed Sport van HFL. Xendurance is dus dopingvrij!

Informed Sport  LogoNZVT Logo


Xendurance komt voort uit het gedachtengoed dat bicarbonaat in de topsport gebruikt werd om de aanmaak van melkzuur in de spieren uit te stellen of tegen te gaan. Een vervelende bijwerking is dat het maagklachten geeft. Het is een lastig product om goed te gebruiken en toe te passen. De oud-topsporter zocht naar een andere oplossing van puur natuurlijke producten. Inmiddels is Xendurance vier jaar op de markt en groeit het gebruik ervan explosief. Dagelijks komen reacties van sporters binnen waaruit blijkt dat sporters op elk niveau er baat bij hebben.

Xendurance Atleten

Enkele topatleten in Europa zoals Yvonne van Vlerken, Heleen Bij de Vaate en Timo Bracht hebben Xendurance aan hun dagelijkse dieet toegevoegd. Timo Bracht: “Als topsporter wil ik alleen de allerbeste producten om mij te ondersteunen bij het halen van topprestaties. Xendurance is volgens mij het beste product dat zijn steentje bijdraagt. Ik voel me er goed bij en vertrouw op het zorgvuldige productieproces. Ik heb de producenten zelf ontmoet. Een persoonlijke band met mijn sponsors vind ik erg belangrijk.” Heleen Bij de Vaate: “Met name in het herstel merkte ik een duidelijke verbetering. Ik kan meer trainingen aan en heb zelfs het idee dat ik meer wattage kan trappen met Xendurance. Tevens gebruik ik Xomega 540 en Ximmuun Boost. Simpelweg omdat ik vertrouw op de zorgvuldigheid van het productieproces. Bovendien ken ik de producenten persoonlijk en dat maakt mijn relatie tot het product nog intensiever.”

Xendurance - Xecute

Inmiddels kent de lijn van Xendurance een aantal producten. Naast Xendurance zijn dat Xecute (een energie- en hersteldrank met lactaat wat uitstekend te gebruiken is voor- en na trainingen), Ximmune Boost (mulitvitamine), Xomega 540, Gutendurance (een probiotica supplement dat goed is voor de maag/darm flora) en Xjoint4 (bevat onder meer Glucosamine voor een soepeler werking van gewrichten). Wil je meer weten van deze producten? Kijk dan op www.xendurance.com, of probeer de producten zelf en laat Xendurance voor zich spreken in je trainingen en wedstrijden.

Prove It To Yourself!

Xendurance