Loading cart...

Energie gel

Je hebt vast wel eens gehoord van een Energie Gel, maar wat is dat nou precies? De Energie Gel wordt veelvuldig gebruikt in de duursport wereld, denk hierbij aan de sporten wielrennen, hardlopen en trailrunning.

Wat is een energiegel?

Een energiegel is een kleine, soepele verpakking die je makkelijk mee kunt nemen tijdens jouw sportieve inspanning. De Energy Gel bevat een vloeibare substantie ontworpen om makkelijk en snel in te kunnen nemen tijdens jouw inspanning. De energiegel kan makkelijk door het lichaam worden opgenomen. De naam energiegel zegt eigenlijk al genoeg!

Voordelen van een energiegel

Tijdens een lange training of wedstrijd kan jouw energiepeil dalen. Dit komt door het continue verlagen van het suikergehalte in het bloed. Bij bijna alle langdurige duursport activiteiten ontstaan dit probleem. Door het nemen van een energiegel voorzie je jouw lichaam gemakkelijk van nieuwe energie.

Je kunt een energiegel het beste gebruiken vlak voor of tijdens de training om voorzien te zijn van een continue energie afgifte. Een energiegel wordt vaak gebruikt door wielrenners, hardlopers, triatleten, mountainbikers en marathonlopers.

Energie gel – smaken

Energiegels zijn in diverse smaken verkrijgbaar als sinaasappel, lemon, peach, rode bosvruchten cola, ananas, banaan, aardbei etc. Elke energiegel heeft zijn eigen voordelen en smaak kenmerken. En zoals altijd valt er over smaak niet te twisten en is persoonlijke voorkeur uiteindelijk het belangrijkste.

Wat is de beste energiegel?

Elke energiegel heeft zijn eigen voor- en nadelen. De meest verkochte en populairste energiegel bij Duursport.nl is de Amacx Energy Gel. Het product heeft diverse voordelen die wij vaak als positieve respons horen van diverse gebruikers. De gel is niet dik dus makkelijk in te nemen. De smaken zijn lekker fris en zeer geschikt tijdens de inspanning en niet onbelangrijk de Amacx Energy Gel is ook scherp geprijsd.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van alle relevantie informatie omtrent je favoriete supplementen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en selecteer jouw favoriete supplement. Wij zullen je dan op de hoogte houden met de laatste tips, nuttige informatie en inzichten die te maken hebben met jouw behoeftes en je persoonlijke doelen.

Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact