Loading cart...

Partners & Evenementen

Partners & Events informatie

Sporten met de Olympische gedachte, meedoen is belangrijker dan winnen, een uitdaging aangaan ten behoeve van het goede doel of jezelf een extreem sportieve uitdaging voorleggen. Iedere sporter heeft zijn eigen sportbeleving die hij nastreeft. Trainen en presteren met een glimlach! Op ieder niveau past sportvoeding ter ondersteuning in het nastreven van jouw persoonlijke ambitie. Juist daarom kiest Duursport in de brede zin van de sportbeleving zijn event en partners waar een nauwe samenwerking mee wordt opgezet.

Trainen met een doel! Wat je sport ook is, trainen voor een uitdaging maakt het niet iets makkelijker jouw trainingsdoelen te behalen, progressie te boeken en het maximale uit je sportieve inspanning te halen. In diverse takken van sport ondersteunen wij events, verenigingen, teams en individuele ambassadeurs die voor inspiratie zorgen. Zij dagen jou uit, Go for it!

Alpentocht

Tijdens de Alpentocht 2021 in Val Thorens beleef je 5 onvergetelijke dagen in een prachtig Alpengebied. Ervaar de avontuurlijke route met 22 haarspeldbochten. Geniet van adembenemende uitzichten. Fiets, ren of wandel individueel mee, of samen met je collega’s, vrienden of familie als team.

Verzet samen bergen en kom in actie voor Stichting CliniClowns.

Meer weten over deze sportieve uitdaging voor het goede doel? Bekijk de uitgebreide site van de Alpentocht.

Alpentocht

De Klimmende Règâhs

De Klimmende Règâhs is een vereniging van circa 20 fietsende en wandelende leden uit de omgeving Den Haag. De Klimmende Règâhs zetten zich al jaren m et hart en ziel in voor verschillende goede doelen, waaronder elk jaar Alpe d’HuZes. Alpe d’HuZes bevordert en ondersteunt (wetenschappelijk) onderzoek naar (kinder)kanker, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan deze verschrikkelijke ziekte.

De Klimmende Règâhs organiseren activiteiten om geld in te zamelen. Daarnaast zetten zij zich sportief in. De afgelopen jaren werd meegedaan aan Alpe d’HuZes, Giro di KiKa, werd in een week van Den Haag naar de Alpe d’Huez gefietst en vanuit het Italiaanse Bolzano naar wederom de Alpe d’Huez. Verder doen de Règâhs vaak mee aan verschillende evenementen als de Amstel Gold Race, Den Haag-Texel, Red Bull kop over kop en de NK Tijdrijden.

Kijk voor meer informatie op www.dkronline.nl of op de Facebookpagina van De Klimmende Règâhs.

De Klimmende Règâhs

KNSB Talent Team Noordwest

KTT Noordwest bestaat uit 12 junioren en 3 (neo) senioren.

Daarnaast zijn nog 3 senioren bij de selectie betrokken.

Het is het 2e jaar dat Kay Schipper en Kelly Schouten de hoofdtrainers zijn van jonge Westfriese rijders, daarnaast is Mark Horsten assistend trainer.

Het KTT bied talenten een podium om zichzelf te ontwikkelen tot toptalent.

De rijders worden zo breed mogelijk opgeleid.

De sporters leren in een team te werken, maar ook om als individueel zichzelf de spiegel voor te houden. Naast de fysieke trainingen word er ook veel aandacht besteed aan de tactische, mentale en technische vaardigheden. ​Ook staat ‘’voedingsleer’’ op het programma.

Wij zijn super dankbaar dat duursport ons ondersteund bij de voeding, zodat we ons programma nog completer kunnen maken.

​De Isotonic Energy Drink is ideaal voor tijdens de inlineskate en fiets trainingen.

Tijdens wedstrijd dagen en lange fietsritten wordt als aanvulling op de Isotinische drank de Energy Oat Bars genuttigd. Vlak voor de wedstrijd of tijdens de marathons snel even gelletje voor een extra energie boost.  Voor extra elektrolyt aanvulling gebruiken we de Hydro tabs, zodat alles mineralen weer goed worden aangevuld.

#poweredbyamacx

KNSB Talent Team Noordwest

Viev1 Personal Training en Bootcamp

Viev1 biedt fitness- en trainingsprogramma’s voor mensen van alle sport niveaus, één-op-één (personal training) of in een groep. De trainers zorgen ervoor dat je gemotiveerd blijft en alles uit je training haalt. Zij bieden indoor en outdoor trainingen, variërende en uitdagende stylen met vele soorten cardio en kracht apparatuur. Maak vrijblijvend kennis met de trainingen op één van de volgende locaties: Noordwijk, Amsterdam, Leimuiden, Rijnsburg, Valkenburg en Warmond.

Bekijk de site voor meer informatie en boek een proefles!

Viev1 Personal Training

Viev1 Bollenstreek Looptrainer

De Bollenstreek Looptrainer is nu onderdeel van Viev1. De voorheen ‘Noordwijkse Looptrainer’ is een begrip onder de hardlopers in de Bollenstreek. Met deze fusei worden zij ook gelijk het grootste buitensportbedrijf in de duin- & bollenstreek.

Bekijk de site voor meer informatie en boek een proefles!

Viev1 Bollenstreek Looptrainer

Giro di Kika

De mooiste etappekoers rijd je in Noord-Italië. Giro di KiKa staat voor 995 kilometer en 16.000 hoogtemeters fietsen in zes dagen. Etappes gaan door de spectaculaire Dolomieten, met klassieke bergpassen als de Stelvio en de Gavia. De grandeur van de Giro d’Italia gecombineerd met het goede Italiaanse leven.

De renners die mee doen aan Giro di Kika verleggen hun eigen grenzen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KiKa.

Duchenne Heroes!

Duchenne Heroes is uitgegroeid tot een begrip onder de meerdaagse mountainbiketochten. Een Challenge die je echt een keer moet voelen. In je benen en in je hart. Je fietst in zeven dagen van Frankrijk naar Nederland en legt dagelijks ruim 100 óf 70 kilometer af. Al fietsend geef je honderden kinderen met een slopende ziekte een betere kans op overleven. Vanaf 2012 is Duursport.nl partner in sportvoeding van Duchenne Heroes.

Tour for Life!

Tour for Life brengt je in acht dagen van Italië naar Nederland. Goed voor ruim 1250 km, met minimaal 18500 Hm! Dwars door de Alpen (met scherprechters Col de Galibier en Col de la Madeleine), het idyllische Franse platteland van de Jura en de heuvelachtige Belgische Ardennen. Tour for Life is een schitterende, maar ook loodzware missie. De renners zoeken acht dagen lang zowel op fysiek als metaal vlak hun grenzen op. Het doel? Steun bieden aan de Daniel den Hoed Stichting en op deze wijze de strijd aan gaan tegen Kanker!

Tour for Life fiets je voor succesvol kankeronderzoek.

UW&TC de Volharding

De historie van UW&TC de Volharding gaat terug naar 1918. De doelstelling van UW&TC De Volharding is om renners optimaal te begeleiden bij een stapsgewijze en verantwoorde ontwikkeling in de wielersport waarbij een ieder zijn individuele grenzen verkent, kent én verlegt. In de rijke historie van deze succesvolle vereniging zijn vele talentvolle renners opgeleid, waarbij grote namen uit de Nederlandse Wielersport horen. Bekende namen, met een Volhardingverleden, die in het huidige profpeloton wielrennen zijn onder andere Jos van Emden, Brian Bulgac, Wilco Kelderman en Lars van de Haar.

Duursport.nl is trots partner van UW&TC de Volharding.

Africa Classic

Gedurende Africa Classic, in Malawi of Tanzania, leg je op de mountainbike in 6 dagen circa 400 km af, voornamelijk over rode aarde en dirt tracks. Africa Classic kent geen extreme hoogteverschillen, maar is wel pittig. Naast het avontuur, de fysieke inspanning en mentale uitdaging, geeft Africa Classic je de kans een bijdrage te leveren aan een gezond en sterk Afrika.

Met je deelname aan Africa Classic werf je sponsorgelden ten gunste van Amref Flying Doctors.

Get Fueled & Go Fast

Mastermind Ladies

‘Goed presteren kan alleen als alle randvoorwaarden kloppen.’ Zomaar een mooie quote die het Team Mastermind sterk onderschrijft. Vier dames die hard trainen om mee te draaien in de top van het marathon schaatsen, de Dames Topdivisie. Duursport is trots om de dames te mogen ondersteunen met Amacx Sportvoeding.

Volg je komend seizoen de dames van Team Mastermind? Om het je makkelijk te maken taggen zij alles met de hashtags: #passievoorresultaat en #1team1taak

Wielervereniging Cycling Mates

Wielervereniging Cycling Mates (WVCM) is een dynamische wielervereniging met als doel sportiviteit en fietsen te combineren met plezier; cultuur en ontspanning. Vanaf 2013 organiseert de vereniging uitdagende meerdaagse buitenlandse evenementen. Duursport is vanaf 2013 partner in sportvoeding bij de evenementen “Drie Landen Tour”, “Le Petit Tour de France” en “Giro di Stelvio”.

Wielervereniging Cycling Mates is aangesloten bij de Wielersportbond NTFU.

Informatie en achtergronden vind je op de website van de Wielervereniging Cycling Mates.

ROBIC - Beter wielrennen

Of je nu prof bent of een beginnende wielrenner, als je progressie wilt maken, dan moet je bij Robic zijn. Robic is gespecialiseerd in trainingsbegeleiding, inspanningstesten, bikefittings en trainingskampen. Robic is gevestigd in Barcelona en Girona.

Tip: Met een trainingsstage naar Girona dompel je jezelf onder in het echte wielerleven. Girona is het mekka voor de profs, waar er dan ook vele een onderkomen hebben. Je uren maken in Nederland is leuk, maar trainen tussen de profs in Girona is nog leuker. Het klimaat en de infrastructuur maken Girona een perfecte uitvalsbasis voor een gedegen trainingsstage. Precies daarom heeft Robic een vestiging geopend in deze stad. Met de gerichte begeleiding, perfecte onderkomens en topmaterialen beleef je het echte wielerleven, Eat-Bike-Sleep-Repeat. Hernieuwd en met een topconditie keer je terug en ben je weer een stap dichter bij je sportieve doelen.

ONYVA - Mountainbiketochten & Clinics

Beleef de sensatie en het plezier van het Mountainbiken. Onyva clinics zijn er voor iedereen; bedrijven, scholen, fitnesscentra, families, vrienden, vriendinnen en sportclubs. Maar ook de gevorderde mountainbiker zal zich naar een hoger niveau kunnen fietsen met het volgen van een clinic voor gevorderden. Ontdek dat je grenzen verder liggen met instructies en goed materiaal! De tochten & clinics worden onder andere gereden in de Noordhollandse duinen en bossen bij Schoorl op het nummer 1 Mountainbikeparcours van Nederland.

ONYVA heeft een breed aanbod en zet jou juist op de fiets!

Tour du ALS

Tour du ALS is het evenement op de Mont Ventoux waar fietsers geld bijeen fietsen om zodoende een bijdrage te leveren aan de zoektocht naar de oorzaak van ALS. Dit met als doel een mogelijkheid te scheppen om medicijnen en/of een behandelmethode te ontwikkelen om de vreselijke terminale ziekte te kunnen bestrijden. Op één dag gaan ze al fietsend een ongekende uitdaging aan die bijna onmogelijk lijkt. Bijna…., want toch lukt het velen telkens weer hun grenzen te verleggen en toch te volharden in de sportieve strijd.

Rij jij mee met Tour de ALS? Samen trappen we ALS de wereld uit.

De strandridders

De Strandridders is een vriendenploeg met wedstrijdlicentie samengesteld uit leden van Mbc de Noordbikers & Swabo. Vanaf november t/m eind maart rijden zij langs de hele kust strandraces. MTB Beachracing is uitgegroeid tot een zeer populaire sport onder fietsers op hoog niveau, om ook in de winterperiode hun conditie op peil te houden. Je moet er dan ook niet gek van op staan te kijken als er geregeld (oud) profrenners aan de start staan.

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen van de Strandridders? Volg hun belevingen gedruende het strandseizoen op de facebookpagina van De Strandridders

HGC H1

De hockeysport is innovatief en is continu op zoek naar verbetering. Dat juiste dagelijkse voeding en sportvoeding de spelers bij kan staan in hun prestatie is algemeen bekend. Met HGC hebben wij gedurende 2016-2017 en mooie pilot mogen draaien en kunnen testen welke producten het beste aansluiten bij de wensen van de spelers in de meest veeleisende hockeycompetitie ter wereld.

Vanuit deze pilot is een mooie samenwerking ontstaan met HGC. Volg HGC H1 gedurende hun prestaties in de KNHB Hoofdklasse.

Contact