Loading cart...

Over Duursport.nl

Wie is Duursport?

Duursport is dé specialist op het gebied van sportvoeding in de BeNeLux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding voor Duursporters. Een vertrouwd adres om je sportvoeding te kopen!

Duursport voor wie?

Wanneer de intensiteit, frequentie en duur van een training steeds hoger worden gaat het lichaam vanzelf om extra ondersteuning vragen. Duursport heeft, door middel van een selectief samengesteld assortiment, antwoord op deze vraag.

Duursport en de volksgezondheid

Duursport ziet er op toe alleen producten op de markt te brengen die geen risico vormen voor de volksgezondheid. Daarnaast behoudt iedereen een eigen verantwoordelijkheid voor het op de juiste manier gebruiken van het product volgens de gebruiksaanwijzing.

In het kader van de volksgezondheid raadt Duursport de gebruiker het volgende aan:
• Lees altijd voor gebruik nauwkeurig de gebruiksaanwijzing.
• Overschrijd de aanbevolen dosering uit de gebruiksaanwijzing niet.
• Stel gerust je vraag aan onze klantenservice als je ergens twijfels over hebt.
• Raadpleeg eerst jouw behandelend arts voor je start met het gebruik van een
voedingssupplement of sportvoeding, als je medische aandoeningen hebt
• en/of onder behandeling van een arts staat
• en/of geneesmiddelen gebruikt.
• Houd voedingssupplementen altijd buiten bereik van kinderen.
• Een voedingssupplement is geen vervanging, maar een aanvulling voor een
gevarieerde voeding.

Warenwet

Duursport.nl verkoopt geen anabole steroïden, ephedra of andere verboden stoffen. Sportvoeding en voedingssupplementen vallen onder de Warenwet. Duursport.nl conformeert zich aan deze wettelijke eisen bij het samenstellen van het assortiment. De producten die wij verkopen bevatten geen inhoudsstoffen die voor de Warenwet verboden zijn. Dit betekent niet dat elk product direct is toegestaan bij wedstrijdsport.

Je dient als (gecontroleerde) wedstrijdatleet altijd zelf de verantwoordelijkheid te nemen om de ingrediënten te controleren aan de hand van de door jouw vereniging verstrekte dopinglijst. Wegens de omvangrijkheid van de diverse sportbonden kunnen wij niet altijd volledig en/of direct op de hoogte zijn van de individuele regelgeving.

Voedingssupplementen en topsport

Topsporters die met dopingcontrole te maken hebben zullen uitsluitend producten willen gebruiken die gegarandeerd “doping proof” zijn. Deze garantie is alleen mogelijk als men uitsluitend gebruik maakt van producten die per batch op doping zijn geanalyseerd en dopingvrij zijn bevonden. Wegens de hoge kosten die doorberekend moeten worden in de kostprijs van het product kiest niet ieder merk voor deze oplossing. Topsporters die de behoefte hebben aan deze garantie verwijzen we daarom naar het Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport – NZVT. De nodige informatie vindt men op de volgende site http://antidoping.nl/nzvt

Amacx sportvoeding

Duursport B.V. is aanbieder van Amacx sportvoeding. Rond 2012 is het merk Amacx gestart vanuit Duursport. Het moederbedrijf van Duursport is een farmaceutisch bedrijf, met die kennis maakte Amacx een vliegende start. Inmiddels is Amacx B.V. een zelfstandig bedrijf, Duursport koopt -als online multi-brand sportvoeding aanbieder- Amacx sportvoeding in bij Amacx B.V.

Sinds 2022 heeft Amacx sportvoeding een vernieuwde uitstraling, een professionele ‘look and feel’ die voldoet aan de hoge kwaliteit producten die de afgelopen jaren zijn ontwikkeld met behulp van wetenschap en professionele wielerploegen.

Assortiment

Naast producten van het sportvoedingsmerk Amacx biedt Duursport ook populaire producten van andere merken aan. Wij werken in principe alleen met gerenommeerde merken die hun kwaliteit al lang geleden hebben bewezen. Voordat wij de producten plaatsen in onze shop hebben wij ze uiteraard eerst uitvoerig getest op betrouwbaarheid, kwaliteit en prijs.

Reviews

Het plaatsen van een productreview wordt door ons zeer gewaardeerd. Je dient echter wel ingelogd te zijn voordat je een review kan plaatsen. Vervolgens zal ons team je review eerst beoordelen, voordat we deze plaatsen op de website. Je review wordt niet geplaatst bij:

-Gebrekkige inhoud, bijvoorbeeld reviews van één woord of zin.
-Zinnen in HOOFDLETTERS of andere afleidende zaken.
-Vermelding van contactinformatie zoals telefoonnummers, adressen en URL’s.
-Vermelding van vluchtige informatie zoals prijzen en actualiteiten.
-Gebruik van een andere taal dan het Nederlands of het Engels.
-Vermelding van andere (web)winkels.
-Gebruik van kwetsende taal.
-Aantoonbaar plagiaat.

Nieuwsbrief

Wil je ten alle tijden als eerste op de hoogte zijn van ons nieuws en scherpe aanbiedingen? Schrijf je dan in voor onze Nieuwsbrief. Wekelijks trakteert Duursport.nl je op een fantastische aanbieding die we alleen bekend maken via de nieuwsbrief. De aanbiedingen zal altijd zeer scherp en maar een week geldig. De moeite waard dus om in de gaten te houden. Schrijf je nu in>>>

Contact