{{prod.Name}}
{{prod.BrandName}}

{{prod.SalesPriceWithTax}}

Bestel direct

Amacx is ontstaan als huismerk van Duursport.nl, maar is inmiddels de naamgeving van ‘huismerk’ volledig ontgroeid en een volwaardig merk op de Nederlandse en Belgische markt. Met de hoge kwaliteitsstandaard, zachte en frisse smaken en een breed assortiment is Amacx Sportvoeding inmiddels niet meer weg te denken in de sportbeleving en strategie van de (duur)sporters. Meer info...Quote Amacx Sportvoeding | Waarom kiezen voor Amacx Sportvoeding? | Ontwikkeling Amacx | Amacx Top 3

Quote Amacx Sportvoeding

’Eerlijk voorbij je eigen grenzen!’

Eigenlijk zegt deze quote alles wat het moet zeggen. Je stelt doelen en doet er alles voor om deze te halen. Trainingen, materiaal en dagelijkse voeding is op orde, waar sportvoeding een waardevolle aanvulling is. Sportvoeding kan net het sleutelelement zijn om de scherp gestelde doelen te behalen. Je haalt alles eruit om grensverleggend te presteren!

Waarom kiezen voor Amacx Sportvoeding?

De beste prijs-kwaliteitverhouding! Doordat de sportvoeding onder het Amacx-label direct via Duursport.nl wordt geleverd aan de consument, hebben wij geen last van dure promotiemiddelen en kostprijsverhogende tussenhandelaren. Dit prijsvoordeel delen we met onze klanten waardoor je een lagere prijs betaald, voor de hoogste kwaliteit.

Ontwikkeling Amacx

De ontwikkeling van nieuwe producten heeft de afgelopen jaren niet stil gestaan. Het resultaat is een brede lijn topproducten voor aanvang, tijdens en na de spanning. Op ieder moment de juiste voedingstoffen om het maximale uit je trainingen te halen in het nastreven van je sportieve doelen. Het assortiment is door de loop der jaren breder en breder geworden. En ook komend jaar mag je weer vernieuwingen en innovaties verwachten. En zijn nog mooie projecten na te streven om je nog een extra duwtje te geven om de lat nog iets hoger te leggen en ook deze doelen haalbaar te maken.

Amacx Top 3

De basis van Sportvoeding ligt reeds jaren in de Sportdanken, Energy Bars & Energy Gels. Waar sportvoeding in de aanloop van een sportprestatie in de vorm van ‘carbo loading’ en achteraf voor ondersteuning van het herstel ook meer en meer hun intrede doen, blijft de traditionele Top 3 bestaan. De grootste wijziging in deze Top 3 is de wisseling van de concentraat Energy Gel naar kant-en-klare Drink Gel.

  • 1. Amacx Isotonic Sportdrink
  • 2. Amacx High Energy Bar
  • 3. Amacx Drink Gel