0

Assos

Assos mikt met de Chamois Creme en Skin Repair op de lichamelijke verzorging om het rijcomfort en draaggemak van de kleding gedurende lange duurritten te verhogen. De Chamois Cream ondersteunt in het verminderen van de wrijvingen op en rondom het zitvlak, waar de Skin Repair het lichaam maximale ondersteuning in de huidherstellende fase na de inspanning. Meer info...

Categories

    •    
    •    
Filter
Chamois Crème 140 ml
Chamois Crème 140 ml Assos
15.95
Skin Repair Gel 75 ml
Skin Repair Gel 75 ml Assos
21.95
8%korting
Skincare Deal
Skincare Deal Assos
37.90 34.50
Chamois Crème Woman 75 ml
Chamois Crème Woman 75 ml Assos
10.95
12%korting
Active Wear Cleanser 1,0 Ltr
Active Wear Cleanser 1,0 Ltr Assos
31.95 27.95
12%korting
Active Wear Cleanser 300 ml
Active Wear Cleanser 300 ml Assos
15.95 13.95
1 - 6 van 6Producten per pagina:
Waarom Assos? | Assos Atleten | Past Assos bij mij?

Waarom Assos?

’Have a good Ride!’

Assos begeeft zich in de topsegmenten van de markt wat betreft functionele fietskleding en sportverzorging. Sinds jaar en dag zijn ze koploper in innovatie om het comfort op de fiets te verhogen door middel van innovaties binnen de fietskleding en sportverzorging. Assos is en blijft een familiebedrijf en heeft de beschikking over een ultra-modern laboratorium voor onderzoek ten behoeve van comfort en prestatie bevorderende oplossingen. Jij benut het voordeel!

Assos Atleten

De diverse professionele wielrenners, triatleten, cyclocrossers en/of mountainbikers hebben met de ondersteuning van de Assos sportverzorgingsproducten vele overwinnen geboekt van wereldvoormaat. Zo zijn er meer dan 200 gouden overwinningen geboekt Europese & wereldkampioenschappen, Olympische Spelen en andere toonaangevende wedstrijden. Assos gaat de samenwerking aan met het profcircuit, waar de eisen aan het product torenhoog zijn. Ze ontvangen waardevolle feedback om hun producten op een juiste manier te optimaliseren, waar de topsporters, maar ook de recreanten, hun voordeel mee halen.

Past Assos bij mij?

De sportieve uitdagingen worden steeds langer en extremer en er wordt meer van het lichaam gevraagd. Met de Chamois Cream en Skin Repair vind je twee alom bekende sportverzorgingsproducten voor tijdens en na de lange duurritten op de racefiets en/of mountainbike. Reeds vele rijders hebben kennis gemaakt met deze twee producten om hun sportieve uitdaging nog beter te ondersteunen en hun uitdagingen haalbaarder te maken. Ervaren zelf wat de producten te bieden hebben en je bent om. Het beïnvloed niet enkel de prestatie, maar veelal ook het plezier.