{{prod.Name}}
{{prod.BrandName}}

{{prod.SalesPriceWithTax}}

Bestel direct

Bioracer staat voor innovatie en streeft ernaar de renners te helpen hun prestaties te verbeteren op basis van de meest recente biomechanisch ontwikkelingen. Innovaties op basis van pasvorm, type textiel en aerodynamica zorgen zowel voor comfort alsmede voor prestaties. Zo zijn er voordelen te behalen voor de wereldkampioenen, maar tevens ook de recreant.Meer info...Waarom Bioracer? I Bioracer Teamwear I Bioracer ontwikkelingen

Waarom Bioracer?

Om producten te verbeteren kijken ze bij Bioracer niet enkel en allen binnen de betreffende sport, maar zoeken ze ook naar oplossingen binnen innovaties en probleemstelling van andere sporten. Leren van elkaar & Beter worden van elkaar! Omgekeerd hebben andere sporten dus ook ook baat bij de continue zoektocht naar verbetering, zoals bijvoorbeeld de schaats en langlaufwereld. Sporten waar aerodynamica en aquadynamica belangrijk zijn, net zoals dat meer en meer in de wielersport het verschil gaat maken.

Bioracer Teamwear

Vele nationale ploegen rijden in de kleding van Bioracer, waaronder toonaangevende landen als Belgie, Nederland, Duitsland gedurende de verschillende EK’s, WK’s en Olympische Spelen. Op Nationaal gebied maken steeds meer wielerverenigingen en wielerteams gebruik van de diensten van Bioracer om deze productenlijnen te customizen naar hun eigen design. Daarmee pakken zij direct het voordeel van de innovaties op het gebied van topsport.

Bioracer Ontwikkelingen

Aangezien de inzichten op het gebied van de biomechanische wetenschappen zich in rap tempo blijven ontwikkelen blijft Bioracer meegaan in de productontwikkeling. Ze willen geen volger zijn, maar een trendsetter. Daarom werken ze ook samen met de diverse (technische) hogescholen, universiteiten en testinstituten met windtunnels in zowel binnen als buitenland.