Loading cart...

Verzending & cadeau’s bij je bestelling

Gratis bezorging vanaf €50,00

Orderbedrag Verzendbijdrage Land
Orders vanaf € 50.00 GRATIS Nederland en België
Orders van € 0.00 tot € 49.99 € 5.95 Nederland en België

Er is verzending mogelijk naar diverse landen binnen Europa. Elk land buiten Nederland en België heeft zijn eigen verzendkosten verrekening. Op basis van gewicht berekend ons systeem de toe te passen verzendkosten, welke in de winkelwagen worden weergegeven.

Levertijd – Nederland

Bestelling die op werk- & zondagen voor 22:00 uur zijn afgerond worden de dezelfde dag nog overhandigd aan PostNL. De bezorging kan je volgens middels een track&trace code die je direct ontvangt nadat je bestelling is verpakt. Rond je de bestelling in het weekend af voor zondag 22:00 uur, dan ontvang je deze op in principe maandag.

Liever toch je bestelling op je werkadres ontvangen? Vul bij het afleveradres in het veld bedrijfsnaam, de naam van het bedrijf in en PostNL bezorgt deze overdag op je werkadres.

Levertijd – overige landen 

Bestellingen met verzending naar overige Europese landen worden binnen 1 – 3 dagen na de overeenkomst (bij overeengekomen vooruitbetaling na het tijdstip van ontvangst van uw betaling) aangeboden. Houd er rekening mee dat op zon- en feestdagen geen leveringen gedaan worden.

Bij Duursport bieden we je bij elke bestelling de keuze tot een gratis presentje aan. Je kunt zelf kiezen welk gratis product je bij je bestelling wilt ontvangen. Het te kiezen cadeau is echter wel afhankelijk van je totale bestelbedrag, hoe hoger je bestedingsbedrag des te meer keuze je krijgt. Wij proberen je vanuit de diverse categorieën zoveel mogelijk keuze’s te bieden, zodat je binnen jouw interessegebied ten allen tijden kan kiezen.

Wachten op je pakket? Gebruik je tijd nuttig!

Wij kunnen ons zo voorstellen dat je na je bestelling eigenlijk gelijk gebruik wilt maken van je bestelde producten om je prestaties naar een hoger niveau te tillen. Gezonde dagelijkse voeding is een belangrijke basis voor je training. Daarom kan je door middel van de onderstaande knop je alvast inlezen in onze gratis e-books! Zo zijn er e-Books met trainingsschema’s en sportrecepten voor ontbijt, tussendoortjes en avondmaaltijden.

Contact