{{prod.Name}}
{{prod.BrandName}}

{{prod.SalesPriceWithTax}}

Bestel direct

De producten van Compressport zijn het resultaat van een vruchtbare samenwerking tussen doctoren, atleten en producenten die gespecialiseerd zijn in medische compressie. Compressport is uitgebreid getest & goedgekeurd en is inmiddels marktleider op het gebied van compressieproducten. Compressport helpt atleten om prestaties te vergroten, vermoeidheid uit te stellen, een spierscheuring of blessure te voorkomen en snel en optimaal te herstellen. Meer info...Compressport, technisch hoogstaand! I Compressport TIJDENS de inspanning I Compressport NA de inspanning I Topsport & Compressport

Compressport, technisch hoogstaand!

De technisch hoogstaande weefseltechniek van Compressport is speciaal ontwikkeld voor een effectievere veneuze bloedtoevoer van de voeten naar het hart. Dit verlaagt de opbouw van afvalstoffen in de benen aanzienlijk en dan met name tijdens langdurige inspanningen. De spieren profiteren op deze manier van verhoogde toevoer van zuurstof en dus van vertraagde of zelfs achterwege blijvende krampverschijnselen en blessures waardoor herstel al tijdens de inspanning mogelijk wordt en langere, effectievere trainingssessies met minder vermoeidheid en een sneller herstel binnen handbereik komen. Daarnaast geeft Compressport een gevoel van kracht, starheid en ondersteuning van spieren, zodat u optimaal kunt presteren tijdens uw inspanning.

Waarom Compressport TIJDENS de inspanning!

Het versterkende Compressport -weefsel is speciaal ontworpen om schokgolven en trillingen tijdens het lopen op een harde ondergrond te verminderen en daarmee spierscheuringen of gewrichtspijn te voorkomen. Hiermee verhoogt u uw effectiviteit tegen pijn, contracties en microblessures en stelt u spiervermoeidheid en de kans op blessures uit.

Waarom Compressport NA de inspanning!

Na inspanning gaat het Compressport -weefsel door met het versnellen van de veneuze bloedtoevoer, het elimineren van afvalstoffen geproduceerd tijdens de inspanning en het ondersteunen van de spieren. De kans op spierpijn wordt beperkt en de benen voelen lichter aan. Herstel is sneller en het aangaan van een nieuwe inspanning wordt eenvoudiger en sneller bereikt.

Topsport & Compressport

De technische onderbouwing in combinatie met de uitgebreide postieve tests en keuringen biedt het merk aanzien binnen verscheidene sporten. Vele (professionele) atleten, zoals Chrissie Wellington / Olivier Marceau / Marcel Zamora en vele anderen over de hele wereld vertrouwen in de producten van Compressport! Een vertrouwen dat zijn weergave heeft richting de amateur en recreatieve sport, waar de producten ook zeker tot hun recht komen.