Loading cart...

CycloWorld

Cycloworld - Duursport

Wij zijn CycloWorld.cc!

De grootste online database van fietsevenementen voor amateurs ter wereld. Of je nu zoekt naar granfondo’s/cyclo’s, toertochten, etappekoersen, tijdritten, bikepackingevenementen of randonneursritten: wij hebben alles. Voor racefiets, MTB en gravelbike. Met ons uitgebreide filter vind je snel jouw favoriete evenement. Ruim 3200 evenementen van over de hele wereld. If you can’t find a cycling event on CycloWorld, it doesn’t exist! 

>> Bekijk de kalender <<

Rob Thierig - Cycloworld
Herman Nekkers - Cycloworld
Frank Jansen - Cycloworld

Meet the team!

 

CycloWorld is een initiatief van Rob Thierig (links), Herman Nekkers (midden) en Frank Jansen (rechts). De site is in 2008 ontstaan als hobbyproject en is inmiddels uitgegroeid tot een professionele platform met meer dan 300.000 unieke bezoekers per jaar. De drie initiatiefnemers zijn alledrie fervente fietsers en uiteraard liefhebbers van het rijden van evenementen. Een team van ongeveer 20 vrijwilligers ondersteunt op vrijwillige basis met het bijhouden van de gegevens en het schrijven van artikelen.

Wat vind je verder nog op CycloWorld?

  • Nieuws: Dagelijkse artikelen met updates over tochten, maar ook over voeding, training, indoor fietsen, materiaal en andere aanverwante onderwerpen.
  • Fietsregio’s: Een uitgebreide selectie van de mooiste fietsregio’s. Inclusief routes en talloze tips.
  • CWIX-index:. Onze speciale ranglijsten die het mogelijk maken om de zwaarte van tochten met elkaar te vergelijken.
  • Winacties: Regelmatig geven we startbewijzen weg voor evenementen, maar ook materiaal en andere goodies.
  • MijnCW: Het speciale gratis ‘members only’ gedeelte. Maak je eigen planning voor komend seizoen. Stel je PALMARES © samen met daarop alle tochten die je ooit heb gereden. Maak een favorietenlijst. En veel meer.

Podcast CycloWorld

Je moet het maar durven: een podcast over wielrennen beginnen in een overvol podcastlandschap. De mannen van CycloWorld doen het gewoon met ‘CycloWorld de Podcast’. En met succes!

Wat maakt deze podcast anders dan andere? Het is de enige wielerpodcast die exclusief gaat over het rijden van evenementen. Natuurlijk gaat het veel over cyclo’s (ook wel granfondo’s genoemd). Maar ook toertochten zoals de Amstel Gold Race of Luik-Bastenaken-Luik, etappekoersen, goededoelentochten en veel meer. De evenementen staan centraal, maar aanverwante onderwerpen zoals materiaal, voeding en training komen ook voorbij.

De podcast wordt gehost door granfondoliefhebber Herman van Tilburg. Vaste tafelgasten zijn cyclo-veelvraat Herman Nekkers (goed voor meer dan 50 cyclo’s) en Frank Jansen (hoofdredacteur Cycloworld). Regelmatig schuiven bekende en minder bekende gasten aan.

Nieuwsgierig? Beluister alle podcasts. En natuurlijk vind je CycloWorld de Podcast ook in je favoriete podcastapp!

Kortingsactie CycloWorld

Amacx Sports Nutrition & Wahoo

 

Als partner van de podcast biedt Duursport korting op twee topmerken!

Activeer de kortingscode: Cycloworld in de winkelwagen van Duursport en ontvang 10% korting* op Amacx Sports Nutrition & Wahoo

Let op, dit is een tijdelijke actie, geldig t/m 30 november 2021!

*Met uitzondering op ”altijd laag” producten  

Contact