{{prod.Name}}
{{prod.BrandName}}

{{prod.SalesPriceWithTax}}

Bestel direct

Wie optimaal wil presteren, moet zorgen voor een juiste verzorging! De basis voor een optimale sportprestatie ligt natuurlijk in een dagelijks gezond en gevarieerd voedingsplan. Echter kan sportsportvoeding voor, tijdens en na de inspanning een welkome aanvulling zijn om op je gewenste niveau te blijven presteren. De producten van Dextro Energy zijn zo specifiek ontwikkeld dat ze je precies ondersteunen, daar waar nodig. Meer info...Dextro Energy - Druivensuiker I Uitgebalanceerd je sportprestatie ondersteunen? I Dextro Energy ontwikkeling

Dextro Energy - Druivensuiker

Als je aan Dextro Energy denkt, denk je aan Druivensuiker. De stickpacks met druivensuiker tabletten werden breeduit gebruikt, zowel in het dagelijks leven als door sporters op elk niveau, voor een snelle en directe energietoevoer om het concentratie- en prestatievermogen op peil te houden. Inmiddels is er een breed en compleet sportvoeding assortiment.

Uitgebalanceerd je sportprestatie ondersteunen?

Het assortiment van Dextro Energy betreft specifieke producten die naadloos aansluiten bij je wensen, waar nodig tijdens de inspanning. Met ondersteuning van de wetenschap en een breed team van (top)sporters is een ee brede productlijn voor handen gekomen. Uitgebalanceerd, per product, om je een ruime keus aan te bieden die nauw aansluit bij je persoonlijke voorkeur en of sport specifieke eisen.

Dextro Energy ontwikkeling

Met het oog op de steeds specifieke wens en behoeftes van (duur)sporters blijft men bij Dextro Energy Sports Nutrition door ontwikkelen en testen. In samenwerking met het IfSS, het Instituut voor Sport en Sportwetenschappen van de Albert Ludwig Universiteit Freiburg, afd. sportvoeding. Prof. dr. Daniel König was daarbij wetenschappelijk adviseur, is het team continu op zoek naar verbetering voor de huidige productlijn en/of vernieuwing naar aanleiding van nieuwe onderzoeksresultaten.