Loading cart...

Duursport E-Books

Duursport E-Books

Ontdek de GRATIS e-Books van Duursport

Bij Duursport geloven wij in het informeren van onze klanten, daarom delen wij al onze GRATIS e-Books met jou zodat jij ten alle tijden aanvullende informatie kunt vinden om je (sport)doelen te behalen. Zo geven wij jou inzicht in sportieve en verantwoorde recepten en nemen wij jou mee in een brede selectie van informatie en tips die jij als (duur)sporter nodig hebt. Al onze e-Books zijn gratis te downloaden en je kunt deze zo vaak inzien als je zelf wilt. Heb je naar aanleiding van het lezen van de e-Books vragen, of wil je meer informatie? Onze klantenservice is er om jou te adviseren. Onze team van specialisten kijkt graag met je mee en geeft jou maar al te graag een passend advies op maat. Veel leesplezier, Get Fueled and Go Fast! Team Duursport

Ebook halve marathon

Download het GRATIS Trainingsschema 1/2 Marathon hardlopen

Een uitgebreid en gedetailleerd schema

Ga slim om met je training voor een halve marathon. Dit E-Book begeleidt jou in het behalen van jouw ultieme doel, de halve marathon! Met de juiste periodisering en trainingsopbouw je trainingen succesvol afwerken. Vul je gegevens in en download direct het GRATIS Ebook boordevol trainingstips en schema's. Powered by Amacx Sports Nutrition

Download
10km hardlopen

Download het GRATIS Trainingsschema 10 km hardlopen

Een uitgebreid en gedetailleerd schema

Ga slim om met je training voor een 10 km duurloop. Dit E-Book begeleidt jou in het behalen van jouw ultieme doel, 10 km hardlopen! Met de juiste periodisering en trainingsopbouw je trainingen succesvol afwerken. Vul je gegevens in en download direct het GRATIS Ebook boordevol trainingstips en schema's.

Download

Download het Sportrecepten E-Book

Boordevol boordevol heerlijke recepten, tips en informatie

Ga slim om met de voedingswaarden die bij jouw sportambities aansluiten. Vul je gegevens in en download direct het GRATIS Ebook boordevol heerlijke recepten, tips en informatie. Een goed en uitgebalanceerd eetpatroon is een belangrijke aanvulling op je sportprestaties.

Download
herstel recepten

Download het Sport & Herstel E-Book

Ontdek recepten die jou ondersteunen bij je herstel

Ga slim om met de voedingswaarden in jouw herstelfase. Vul je gegevens in en download direct het GRATIS Ebook. Optimalisatie na de inspanning zorgt dat je scherper aan de start verschijnt van een volgende training op wedstrijd. Je bent zo goed als je laatste herstel! Zorg je na de inspanning voor de juiste voedingstoffen dan help je het lichaam direct.

Download
ebook recepten sportmaaltijden

Download het Sportmaaltijden Receptenboek

Ontdek al onze sportmaaltijden in ons sportmaaltijden receptenboek

Draag bij aan je sportprestatie met de juiste sportmaaltijden. Vul je gegevens in en download direct het GRATIS Ebook. Evenwichtige en gevarieerde voeding & gezonde leefstijl zijn belangrijk voor het behalen van je sportieve ambities. Kiezen voor de juiste ingrediënten en voedingswaarden in je dagelijkse voeding maakt jouw basis compleet. Deze recepten kunnen voor jou als leidraad werken en je ondersteunen in je sportprestatie.

Download
sport ontbijt ebook

Download het Sportontbijt Receptenboek

Boordevol heerlijke sport ontbijt recepten

Ga slim om met de voedingswaarden in jouw sportontbijt. Vul je gegevens in en download direct het GRATIS Ebook. Tijdens een toertocht, cyclo, marathon en/of wedstrijd is het belangrijk dat je met een licht gevoel aan de inspanning begint. Een goed en uitgebalanceerd sportontbijt is belangrijk om de dag goed te starten.

Download
Contact