0

Eurosport

Eurosport is een wereldwijd merk met een historie van 25 jaar binnen de sport in Europa en verder. Eurosport verbindt fans met de sport die ze lief hebben, voeden hun passie, laat de volgers hun emoties delen en maakt verbinding met andere liefhebbers. De jaren lange ervaring binnen de sport is nu vertaald naar de sportvoeding die de sporter helpt zijn prestaties naar een hoger plan te trekken. Basiselementen die van toepassing op elke niveau, van professional tot recreant. Lees meer...>

Categories

  •    
  •    
  •    
Filter
Energy Gel + Magnesium 40 gr
Energy Gel + Magnesium 40 gr Eurosport
1.65
Oat Bar 45 gr
Oat Bar 45 gr Eurosport
1.95
Energy Bar 45 gr
Energy Bar 45 gr Eurosport
1.95
Isotonic Sports Drink 600 gr
Isotonic Sports Drink 600 gr Eurosport
14.95
21%korting
Energy Pack
Energy Pack Eurosport
31.60 24.95
1 - 5 van 5Producten per pagina:

Eurosport Sportvoeding

 1. Eurosport Sportdrank
 2. Eurosport Energy Bar
 3. Eurosport Energy Gel

Eurosport Sportdrank

Met de Eurosport Sports Drink maak je van een poeder jouw gewenste isotone sportdrank. Voeg de poeder naar dosering toe op een bidon met koud en je hebt in een handomdraai en lekkere frisse sportdrank voor handen. Ideaal voor tijdens je training of wedstrijd.
 • Met een wetenschappelijke onderbouwing bevat de isotone sportdrank een uitgebalanceerde mix van koolhydraten en elektrolyten die je bij staan gedurende de training of wedstrijd. Ideaal voor het aanvullen van vocht en energie bij sportieve inspanningen.
 • Met een spectrum aan elektrolyten wordt de drank compleet gemaakt. Electrolyten die veelvuldig verloren gaan tijdens zweten gedurende de lange duurinspanning.

Eurosport Energy Bar

Een sporter leeft over het algemeen bewust en sport om zijn lichaam in goede conditie te houden. Met de repen van Eurosport kies je voor een waardevolle aanvulling in deze gedachte. De Energy Bars zijn vrij van kunstmatige of onnodige zoet, kleur- of smaakstoffen en bieden koolhydraten die als brandstof kunnen dienen voor de inspanning.

Eurosport Energy Gel

De Energy gel met een heerlijke smaak en toevoeging van magnesium. De Energy Gel wordt ervaren als ‘licht zoet’ van smaak. Met de vloeibare structuur maakt het een energiegel die je makkelijk weg slikt tijdens de uitdagende training of wedstrijdinspanning. Magnesium ondersteunt de energiestofwisseling, draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid/moeheid, helpt bij het handhaven van een goede elektrolytenbalans en is belangrijk voor het behoud van de normale spierfunctie/spieren.