{{prod.Name}}
{{prod.BrandName}}

{{prod.SalesPriceWithTax}}

Bestel direct

Isostar zet zich dag na dag in om sportbeoefenaars van elk niveau zo goed mogelijk bij te staan door ze de beste voedingsoplossingen aan te bieden. Onmisbaar voor de sporter om in gezonde conditie te blijven, een absolute voorwaarde om goede prestaties neer te zetten. Meer info...Isostar historie I Baanbrekend in Sportvoeding I Voedingsbehoefte van alle sporters! I Isostar missie

Isostar historie

Isostar werd gelanceerd in Zwitserland in 1977 als eerste sportdrank speciaal ontworpen om in te spelen op de voedingsbehoeften van atleten. Met meer dan 35 jaar ervaring in sportvoeding zet Isostar zijn inspanningen in dit domein verder en wordt het erkend als Europees marktleider. De sterke vraag van atleten heeft de distributie van Isostar producten in de meeste Europese landen aangewakkerd en het merk is momenteel nog in volle expansie.

Baanbrekend in Sportvoeding

Door middel van ondersteuning van wetenschappelijk onderzoek in sportvoeding beschikt Isostar over een eigen comité experts in sportgeneeskunde. Daarnaast voert Isostar diverse studies over producten en sportieve prestaties met de beste Europese sportlaboratoria. Die studies monden regelmatig uit in de formulering van nieuwe, steeds krachtigere producten als aanvulling op een evenwichtige voeding. Die is onmisbaar voor de sporter om in gezonde conditie te blijven, een absolute voorwaarde om goede prestaties neer te zetten. Tegelijk is Isostar het eerste merk dat de invoering van een echt antidoping charter kan bekendmaken.

Voedingsbehoefte van alle sporters!

Isostar wil zijn assortiment constant aanpassen aan de voedingsbehoeften van alle sporters en verbetert onophoudelijk de samenstelling van zijn producten. Het is daarbij de bedoeling optimaal op de behoeften van de atleten in te spelen voor, tijdens en na de inspanning.

Isostar missie

Uit klinische tests is gebleken dat de samenstelling van Isostar doeltreffend is voor de sportprestaties. Isostar investeert onophoudelijk in ontwikkeling en onderzoek om de formulering ervan continu te verbeteren. Een ongoing proces om continu bij te blijven in de nieuwe trends en ontwikkelingen.