Loading cart...

JustCycle – Duursport Partnership

Na een krachtige voorbereidingsfase eind 2019, zijn Duursport en Just Cycle Sportswear een intensieve samenwerking gestart in 2020. Just Cycle is als jong bedrijf 3 jaar bezig op het gebied van eigen ontwerp sportkleding, met focus op wielerkleding. Het bedrijf zocht een partner met aanvullende diensten en een mooi netwerk in de sportwereld. Beide bedrijven vonden elkaar door passie voor sport, service en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Daarom hebben Just Cycle en Duursport de handen ineen geslagen om de ultieme duursport ervaring te creëren.

“We doen het goed, of we doen het niet!”.

Eigen ontwerp wielerkleding

  • Just Cycle Sportswear, powered by TacTic Sports, is voor sporters door sporters. Wij bieden kwaliteit en innovatie op gebied van fietskleding!
  • Persoonlijk contact & advies staan gerant voor het gewenste resultaat en de optimale fietsbeleving.
  • Een compleet nieuw design, of heb je al een idee? Onze ontwerpers gaan er direct mee aan de slag.
  • Met een directe lijn tussen Noordwijk en Girona rijd je in ‘no-time’ weg in je nieuwe tenue.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor eigen ontwerpe wielerkleding en hardloop- / triathlonkleding? Kom dan bij ons langs in de vernieuwde Duursport x Just Cycle showroom voor een passend kleding en voeding advies onder het genot van een goede kop koffie van Il Magistrale. Just Cycle werkt met een groot assortiment aan custom fietskleding mogelijkheden in samenwerking  met TacTic Sports. TacTic Sports is dé duursport kleding fabrikant van Europa.

Adres gegevens Duursport x Just Cycle showroom:

De Scheysloot 51
2201 GN Noordwijk

Openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Contact