Geen producten in de winkelwagen.

Live Slow Ride Fast Podcast – Laurens ten Dam

Sinds februari 2019 is Duursport partner van de Live Slow Ride Fast Podcast van Laurens ten Dam en Stefan Bolt. Wij vinden het interessant om te luisteren hoe Laurens om gaat met zijn voeding in combinatie met sport. Hij eet gevarieerd & uitgebalanceerd en vult zijn reserves aan door middel van sportvoeding. Ervaringen van de (ex)-prof, waar de breedtesporter zijn voordeel mee kan doen om zijn sportieve ambities naar een hoger plan te trekken!

Was ‘t niet Joop! die zei: “De fiets, de fiets, en verder niets”? Nou, niet voor Laurens ten Dam en Stefan Bolt. Zij gaan verder! Het leven óp, maar vooral ook naast de fiets.

Exclusieve Podcast Actie!

Duursport Sportvoeding

Je bepaalt zelf de hoogte van je korting*!

 

5% korting* – Bestelling > € 45,-  / Kortingscode: GFGF5
15% korting* – Bestelling > € 70,-  / Kortingscode: GFGF15
20% korting* – Bestelling > € 95,-  / Kortingscode: GFGF20

 

*Actie geldig t/m juni 2023, met uitzondering op ”altijd laag” producten.  

Get Fueled Go Fast

Live Slow Ride fast Podcast

Luister nu de nieuwste podcast!

Live Slow Ride Fast – Documentaires

Producttips van Laurens

Tip: Aftershockz Koptelefoons
De koptelefoon is niet geplaatst over of in de oren, maar juist op het botje voor de oorschelp. Minitrillingen worden door de jukbeenderen geleid en leveren geluid rechtstreeks aan het binnenoor, waarbij het trommelvlies wordt omzeild. Jij hoort zowel je muziek als het omgevingsgeluid. Ideaal voor de trainingen in het verkeer!

Podcast #28 Tip: LTD-Caseine Chocolademousse
Bereidingstip van Laurens ten Dam chocolademousse 😉 De mousse maakt Laurens met de SiS Overnight Protein shake. Gebruik hiervoor minder water en roer het goed. Laat het vervolgens een half uurtje staan.

Makkelijker kan niet, eet smakelijk!

Podcast #30 Tip: Rocket Fuel – SiS Beta Fuel
De Beta Fuel van SiS Sportvoeding is specifiek ontwikkeld om de sporter bij te staan in het leveren van de maximale hoeveelheid koolhydraten. De samenstelling is opgezet op de 2: 1 verhouding van Maltodextrine tot Fructose. Deze verhouding zorgt voor een soepel transport van de drank door de maag naar de darmen, waar het water, zout en koolhydraten worden opgenomen.

Tip: LTD-Gravel Grinder
Laurens ten Dam is koffieliefhebber pur sang. Een eigen blend koffiebonen mocht dus niet ontbreken in de LTD beleving die ligt aan de basis van Live Slow Ride Fast. De Gravel Grinder is inmiddels een zeer gewaardeerde koffie in het peloton en ver daar buiten.

Een ‘must have’ voor elke wieler- & koffieliefhebber!

Alle Live Slow Ride Fast Podcast afleveringen