{{prod.Name}}
{{prod.BrandName}}

{{prod.SalesPriceWithTax}}

Bestel direct

Morgan Blue is ontstaan in 1994, na specifiek vragen mbt kettingolie voor de racefietsen van enkel ploegen uit het profpeloton . Met de ontwikkeling van een bijpassende kettingreiniger, die door enkel toevoeging blauw kleurde, was het merk Morgan Blue geboren. Lees verder…

Morgan Blue Fietsonderhoud & Sportverzorging I Morgan Blue Top3 producten I Morgan Blue Racefiets & Mountainbike I Morgan Blue Productontwikkeling

Morgan Blue Fietsonderhoud & Sportverzorging

In rap tempo breide het assortiment uit naar aanleiding van specifieke aanvragen en wensen van de professionele mechaniekers die de fietsen verzorgen van de profrenners. In 2002 volgde daarbij de sportverzorgingsproducten. Op eenzelfde wijze als met de fietsonderhoud producten, op basis van specifieke wensen en feedback van professionele gebruiker, werd een brede basis neer gezet. Door de keuze met enkel ‘pure natural’ ingrediënten te werken sloegen de producten snel aan in de markt.

Morgan Blue Top3 producten

Inmiddels biedt Duursport.nl zo goed las het gehele assortiment aan producten en wordt de productlijn van zowel onderhoud als sportverzorging breed gedragen worden door een grote groep sporters. Inmiddels springen er toch 3 producten bovenuit.
Morgan Blue


Morgan Blue Racefiets & Mountainbike

De goede moraal brengt Wielrenners, cyclocrossers en/of mountainbikers ertoe vol te houden waar andere sporters al lang zouden opgeven. Een goed lopende, schone &blinkende fiets draagt bij aan de trots en juiste moraal van iedere rijder. De MTB Maintenance Kit helpt je een handje in het bereiken van een optimaal gesoigneerde en super schone & soepel lopende fiets.

Morgan Blue Productontwikkeling

Morgan Blue is non-stop bezig met productontwikkeling en productverbetering. Dit doen zij in nauwe samenwerking met de Universiteit van Gent, faculteit Mechanica, om via laboratoriumtesten de producten te optimaliseren. Daarnaast anticiperen ze continu op de wensen en ervaring van de eindgebruikers zoals de professionals, maar ook privé gebruikers.