0

OTE Sports

Bij OTE Sports nemen ze sport en voeding serieus - net als jij! Ze werken al jaren met een aantal van de beste sporters ter wereld samen en hebben deze ervaring nu weten te combineren met de meest recente innovaties binnen de sportvoeding. Onderaan deze pagina vind je meer infomatie over OTE sports dat je misschien kan helpen met het maken van de keuze. Voor andere vragen of informatie staat de klantenservice altijd voor je klaar. Meer info...

Categories

  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
  •    
Filter
Energy Gel 56 gr
Energy Gel 56 gr OTE Sports
1.95
Energy Gel + Caffeine 56 gr
Energy Gel + Caffeine 56 gr OTE Sports
2.50
Duo Energy Bar 65 gr
Duo Energy Bar 65 gr OTE Sports
2.45
24%korting
Energy Drink 43 gr
Energy Drink 43 gr OTE Sports
1.99 1.50
Whey Protein Recovery Drink 52 gr
Whey Protein Recovery Drink 52 gr OTE Sports
2.65
Hydro Tab 20 tablets
Hydro Tab 20 tablets OTE Sports
9.95
14%korting
Anytime Bar 62 gr
Anytime Bar 62 gr OTE Sports
2.10 1.80
Energy Gel + Caffeine (Rocket Fuel) 56 gr
Energy Gel + Caffeine (Rocket Fuel) 56 gr OTE Sports
2.50
19%korting
Sports Deal
Sports Deal OTE Sports
13.53 10.95
Energy Drink 1,2 kg
Energy Drink 1,2 kg OTE Sports
27.95
Soya Protein Recovery Drink 52 gr
Soya Protein Recovery Drink 52 gr OTE Sports
2.65
Soya Protein Recovery Drink 1,0 kg
Soya Protein Recovery Drink 1,0 kg OTE Sports
42.50
Whey Protein Recovery Drink 1,0 kg
Whey Protein Recovery Drink 1,0 kg OTE Sports
41.95
Carbo Booster 1,0 kg
Carbo Booster 1,0 kg OTE Sports
26.95
Bidon 500 ml
Bidon 500 ml OTE Sports
3.75
1 - 15 van 15Producten per pagina:
OTE-energiesysteem I Het OTE Sports productassortiment

De voedingsproducten van OTE Sports zijn ontworpen en ontwikkeld door professionele voedingsdeskundigen en sporters met meer dan twintig jaar ervaring in de topsport.

Bij OTE Sports nemen ze sport en voeding serieus - net als jij! Ze werken al jaren met een aantal van de beste sporters ter wereld samen en hebben deze ervaring nu weten te combineren met de meest recente innovaties binnen de sportvoeding. Het resultaat is het beste en nieuwste assortiment natuurlijke producten om sporters op alle niveaus en van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus te helpen hun trainings- en wedstrijddoelstellingen te bereiken.

Naast het ontwikkelen van overheerlijke, functionele producten hebben zij zich ook gecommitteerd aan het delen van toonaangevende inzichten en informatie over diëten, voeding en trainingsadviezen die hun waarde op het hoogste niveau hebben bewezen en jou net dat beetje meer geven. OTE-producten kunnen voor, tijdens en na de inspanning worden gebruikt als onderdeel van een gezond en gevarieerd dieet.

OTE-energiesysteem


Het is alom bekend dat de vochthuishouding en de aanvoer van energie kritieke voedingsfactoren zijn, die van grote invloed zijn op uw sportprestaties. Daarnaast zijn het klimaat, de duur van de inspanning en de intensiteit van uw training of wedstrijd ook van invloed op uw vochthuishouding en energiestrategie.

In algemene zin geldt het advies van 40-90 g koolhydraten per uur inspanning om de bloedglucoseniveaus op peil te houden nog steeds. Afhankelijk van de duur en de intensiteit van de inspanningen is dit gegeven nog altijd iets dat je na zou moeten streven. Om ervoor te zorgen dat de vochthuishouding op peil blijft, moeten koolhydraten samen met voldoende vocht worden ingenomen.

Energie bijtanken is tijdens trainingen tot 60 minuten niet nodig als jou dieet en voeding voorafgaand aan de training voldoende koolhydraten bevatten en als je ervoor zorgt, dat je je vochthuishouding ook voorafgaand aan de training op peil houdt.

Het OTE-energiesysteem is gebaseerd op een aanvulling van 20 g aan koolhydraten. Onze drankjes en gels zijn speciaal ontwikkeld om 20 g aan koolhydraten te bevatten en kunnen 'modulair' gebruikt worden om de juiste energie- en vochtstrategie te bereiken en je te helpen deze strategie gedurende de gehele duur van je evenement vast te houden.
 • Een portie van 43 g OTE Energy Drink in 500 ml water levert 40 g aan koolhydraten op (twee porties).
 • Eén OTE Energy Gel biedt 20,5 g aan koolhydraten.
 • Bij lagere intensiteitsniveaus is vast voedsel een goed alternatief voor energievoorziening met gels.
 • Naarmate de intensiteit toeneemt, bieden de technische sportvoedingsproducten van OTE een comfortabelere en geschiktere methode van energievoorziening.

Het OTE Sports productassortiment


De Energy Drink, Recovery Drink, Energy Gel & Energy Gel + Caffeine van OTE zijn ontworpen en ontwikkeld voor gebruik voor, tijdens en na inspanning als onderdeel van een gezond en uitgebalanceerd dieet.