Loading cart...
Duursport | Africa Classic
Duursport | Sportvoeding

Duursport partner van de Africa Classic

Vanaf 2016 is Duursport.nl dé partner op het gebied van sportvoeding tijdens de Africa Classic. Duursport.nl is in 2008 opgezet door sporters voor sporters. De webwinkel is uitgegroeid tot een van de grootste online shops op het gebied van sportvoeding voor duursporters. Het succes is te danken aan de combinatie van een zeer groot assortiment, scherpe prijzen en een snelle levering. Een overzichtelijke webwinkel met een hoog niveau service en commitment naar de klant.

Onze expertise op het gebied van sportvoeding in relatie tot fietsen en specifieke productkennis vormen een ideale mix om ook jouw prestaties te optimaliseren. Wil jij een objectief en/of vrijblijvend advies? Neem contact op met onze klantenservice.

africa classic

Aanmeldformulier:

duursport sportvoeding

Duursport | Exclusieve aanbieding

Tijdens het fietsen in warme omstandigheden verlies je veel vocht, koolhydraten (energiebron voor het lichaam) en mineralen. Een vochtverlies van slechts 2% van jouw lichaamsgewicht kan jouw prestatie doen dalen met 20%. Het is dus zaak voldoende te drinken om jouw sportprestatie te ondersteunen.

Omdat jij mee gaat doen aan de Africa Classic draag jij bij aan een betere gezondheid in Afrika. Duursport.nl draagt graag zijn steentje bij aan jouw sportieve inzet. Je kunt jezelf als bijzonder lid registreren bij Duursport.nl, de Sportvoeding Specialist voor duursporters. Als jij jezelf hebt geregistreerd kun je genieten van 10% korting op ons eigen merk Amacx Sportvoeding. Deze korting komt als een extra bovenop de reeds scherpe staffelkortingen van dit merk, waardoor jouw voordeel kan oplopen tot 30%.

africa classic

Africa Classic

Naast de bijzondere ervaring, de fysieke inspanning en mentale uitdaging, geeft Africa Classic je de kans een bijdrage te leveren aan een betere gezondheid in Afrika. Je werft voor deze tocht minimaal € 5.000 sponsorgeld ten gunste van Amref Flying Doctors en ziet met eigen ogen welk verschil jouw bijdrage maakt.

Inspirerend en onvergetelijk: Africa Classic verandert levens!

Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact