Loading cart...
Duchenne Heroes
Duursport | Sportvoeding

Duursport partner van Duchenne Heroes

Vanaf 2012 is Duursport.nl dé partner op het gebied van sportvoeding tijdens Duchenne Heroes. Duursport.nl is in 2008 opgezet door sporters voor sporters. De webwinkel is uitgegroeid tot een van de grootste online shops op het gebied van sportvoeding voor duursporters. Het succes is te danken aan de combinatie van een zeer groot assortiment, scherpe prijzen en een snelle levering. Een overzichtelijke webwinkel met een hoog niveau service en commitment naar de klant.

Onze expertise op het gebied van sportvoeding in relatie tot fietsen en specifieke productkennis vormen een ideale mix om ook jouw prestaties te optimaliseren. Wil jij een objectief en/of vrijblijvend advies? Neem contact op met onze klantenservice.

duchenne heroes

Aanmeldformulier:

duursport sportvoeding

Exclusieve Actie

Tijdens het fietsen verlies je veel vocht, koolhydraten (energiebron voor het lichaam) en mineralen. Een vochtverlies van slechts 2% van jouw lichaamsgewicht kan jouw prestatie doen dalen met 20%. Het is dus zaak voldoende te drinken om jouw sportprestatie te ondersteunen.

Omdat jij mee gaat doen aan Duchenne Heroes maak jij het verschil in de levens van duizenden zieke kinderen. Duursport.nl draagt graag zijn steentje bij aan jouw sportieve inzet. Je kunt jezelf als bijzonder lid registreren bij Duursport.nl, de Sportvoeding Specialist voor duursporters. Als jij jezelf hebt geregistreerd kun je genieten van 10% korting op ons eigen merk Amacx Sportvoeding. Deze korting komt als een extra bovenop de reeds scherpe staffelkortingen van dit merk, waardoor jouw voordeel kan oplopen tot 30%.

Duchenne heroes

Duchenne Heroes

Pak je MTB of gravel bike en kies voor één van de drie challenges: 7days epic, 3days Vosges of 3days Ardennes. Wat je ook besluit: de routes zijn super, de beleving ongeëvenaard. Geen rondjes maar iedere dag een spectaculaire route van de Vogezen naar de finish op het Drielandenpunt. Jij fietst als individuele deelnemer of met je team, al het andere is geregeld!

Om dit avontuur te beleven, moet je wel aan de bak: trainen en een mooi bedrag bij elkaar halen voor de jongens die dagelijks worstelen met de gevolgen van afbraak van hun spieren.

De opbrengst van Duchenne Heroes gaat naar Duchenne Parent Project. Met dit geld steun jij baanbrekend onderzoek naar een medicijn en behandelingen die kinderen met Duchenne een beter en langer leven bieden. En het werkt! De laatste 10 jaren is de levensverwachting van jongens met Duchenne fors gestegen.

Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact