Loading cart...
Giro di Kika
Duursport | Sportvoeding

Duursport partner van Giro di Kika

Vanaf 2014 is Duursport.nl dé partner op het gebied van sportvoeding tijdens Giro di Kika. Duursport.nl is in 2008 opgezet door sporters voor sporters. De webwinkel is uitgegroeid tot een van de grootste online shops op het gebied van sportvoeding voor duursporters. Het succes is te danken aan de combinatie van een zeer groot assortiment, scherpe prijzen en een snelle levering. Een overzichtelijke webwinkel met een hoog niveau service en commitment naar de klant.

Onze expertise op het gebied van sportvoeding in relatie tot fietsen en specifieke productkennis vormen een ideale mix om ook jouw prestaties te optimaliseren. Wil jij een objectief en/of vrijblijvend advies? Neem contact op met onze klantenservice.

Giro di KiKa

Aanmeldformulier:

duursport sportvoeding

Exclusieve actie!

Tijdens het fietsen verlies je veel vocht, koolhydraten (energiebron voor het lichaam) en mineralen. Een vochtverlies van slechts 2% van jouw lichaamsgewicht kan jouw prestatie doen dalen met 20%. Het is dus zaak voldoende te drinken om jouw sportprestatie te ondersteunen.

Als deelnemer aan Giro di KiKa draag jij bij aan de doelstelling van KiKa: 100% genezing in 2025. Duursport.nl draagt graag zijn steentje bij aan jouw sportieve inzet. Je kunt jezelf als bijzonder lid registreren bij Duursport.nl, de Sportvoeding Specialist voor duursporters. Als jij jezelf hebt geregistreerd kun je genieten van 10% korting op ons eigen merk Amacx Sportvoeding. Deze korting komt als een extra bovenop de reeds scherpe staffelkortingen van dit merk, waardoor jouw voordeel kan oplopen tot 30%.

giro di Kika

Giro di Kika

Het is de ultieme droom van elke wielrenner: een etappekoers door Italië fietsen.Tijdens Giro di KiKa fiets je 5 uitdagende etappes in de Dolomieten en finish je op de mythische Stelvio. Maak jouw wielerdroom waar en draag bij aan het doel van KiKa: 100% genezing van kinderen met kanker.

Met jouw deelname haal je geld op voor KiKa. In de voorbereiding krijg je tips en tricks om het sponsorwerven voor KiKa zo makkelijk mogelijk te maken. Ook sportief sta je er niet alleen voor. We ondersteunen je met tips, clinics en bijeenkomsten.

Ga de uitdaging aan, geniet van de de prachtige Dolomieten en maak een verschil voor kinderen met kanker.

Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact