Loading cart...
Duursport | U.W. & T.C. de Volharding
Duursport | Sportvoeding

Duursport partner van U.W. & T.C. de Volharding

Vanaf 2015 is Duursport.nl dé partner op het gebied van sportvoeding van U.W. & T.C. de Volharding. Duursport.nl is in 2008 opgezet door sporters voor sporters. De webwinkel is uitgegroeid tot een van de grootste online shops op het gebied van sportvoeding voor duursporters. Het succes is te danken aan de combinatie van een zeer groot assortiment, scherpe prijzen en een snelle levering. Een overzichtelijke webwinkel met een hoog niveau service en commitment naar de klant.

Onze expertise op het gebied van sportvoeding in relatie tot fietsen en specifieke productkennis vormen een ideale mix om ook jouw prestaties te optimaliseren. Wil jij een objectief en/of vrijblijvend advies? Neem contact op met onze klantenservice.

volharding

Aanmeldformulier:

duursport sportvoeding

Duursport | Exclusieve aanbieding

Tijdens het sporten verlies je veel vocht, koolhydraten (energiebron voor het lichaam) en mineralen. Een vochtverlies van slechts 2% van jouw lichaamsgewicht kan jouw prestatie doen dalen met 20%. Het is dus zaak voldoende te drinken om jouw sportprestatie te ondersteunen.

Wij helpen jou graag! Bij registratie als bijzonder lid krijg jij 10% korting* op ons eigen merk Amacx Sportvoeding. Deze korting komt als een extra bovenop de reeds scherpe staffelkortingen van dit merk, waardoor jouw voordeel kan oplopen tot 30%.

*met uitzondering van ‘altijd laag’ producten.

volharding

U.W.&T.C. de Volharding

De doelstelling van U.W.&T.C. de Volharding is om renners optimaal te begeleiden bij een stapsgewijze en verantwoorde ontwikkeling in de wielersport waarbij een ieder zijn individuele grenzen verkent, kent én verlegt. Renners die zich hierin herkennen zijn van harte welkom bij de Volharding.

Als lid van De Volharding maak je niet alleen deel uit van een van de beste wedstrijdverenigingen van Nederland, je profiteert ook van vele andere voordelen, zoals: Een groot (inter)nationaal wedstrijdprogramma gericht op ontplooiing als wielrenner; Gratis deelname aan trainingswedstrijden (4 x per week) en open clubwedstrijden op de Nedereindse Berg (clubparcours)

Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact