Loading cart...
Duursport | ZVL-1886
Duursport | Sportvoeding

Duursport partner van ZVL-1886

Vanaf 2014 is Duursport.nl dé partner op het gebied van sportvoeding van de triatlonafdeling van ZVL-1886. Duursport.nl is in 2008 opgezet door sporters voor sporters. De webwinkel is uitgegroeid tot een van de grootste online shops op het gebied van sportvoeding voor duursporters. Het succes is te danken aan de combinatie van een zeer groot assortiment, scherpe prijzen en een snelle levering. Een overzichtelijke webwinkel met een hoog niveau service en commitment naar de klant.

Onze expertise op het gebied van sportvoeding in relatie tot fietsen en specifieke productkennis vormen een ideale mix om ook jouw prestaties te optimaliseren. Wil jij een objectief en/of vrijblijvend advies? Neem contact op met onze klantenservice.

zvl-1886

Aanmeldformulier:

duursport sportvoeding

Duursport | Exclusieve aanbieding

Tijdens het sporten verlies je veel vocht, koolhydraten (energiebron voor het lichaam) en mineralen. Een vochtverlies van slechts 2% van jouw lichaamsgewicht kan jouw prestatie doen dalen met 20%. Het is dus zaak voldoende te drinken om jouw sportprestatie te ondersteunen.

Wij helpen jou graag! Bij registratie als bijzonder lid krijg jij 15% korting* op Amacx en 10% korting* op de merken 3Action, Born, ClifBar, High5, Maurten, Maxim, PowerBar, Qwin en SiS.

*Met uitzondering van ‘altijd laag’ producten. 

ZVL 1886

ZVL-1886

ZVL-1886 is met bijna 1800 leden de grootste zwemsportvereniging van Leiden en omstreken. ZVL staat voor Zwem Vereniging Leiden en 1886 verwijst naar het jaartal dat in Leiden de eerste zwemvereniging werd opgericht. .

ZVL-1886 biedt naast waterpolo, triatlon en wedstrijdzwemmen, zwemles aan conform de richtlijnen van de KNZB. Binnen ZVL-1886 kan iedereen op eigen niveau (leren) zwemmen en sporten. Daarbij is het leggen van onderlinge sociale contacten even belangrijk als de sportieve prestatie!

ZVL-1886 ontstond in mei 2018 na een fusie tussen De Zijl Zwemsport en LZ-1886.

Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact