Loading cart...
Duursport | Cycle for Plan
Duursport | Sportvoeding

Duursport partner van Cycle for Plan

Als deelnemer aan een van de evenementen van Cycle for Plan kun je jezelf als bijzonder lid registreren bij Duursport, de Sportvoeding Specialist voor duursporters. Als jij jezelf hebt geregistreerd kun je genieten van 15% korting* op ons eigen merk Amacx Sportvoeding. Deze korting komt als een extra bovenop de reeds scherpe staffelkortingen van dit merk, waardoor jouw voordeel kan oplopen tot 30%.
*Met uitzondering van ‘altijd laag’ producten. 

Cycle for Plan

Aanmeldformulier:

duursport sportvoeding

Duursport

Sinds 2020 is Duursport.nl dé partner op het gebied van sportvoeding bij evenementen van Cycle for Plan. Duursport.nl is in 2008 opgezet door sporters voor sporters. De webwinkel is uitgegroeid tot een van de grootste online shops op het gebied van sportvoeding voor duursporters. Het succes is te danken aan de combinatie van een zeer groot assortiment, scherpe prijzen en een snelle levering. Een overzichtelijke webwinkel met een hoog niveau service en commitment naar de klant.

Onze expertise op het gebied van sportvoeding in relatie tot fietsen en specifieke productkennis vormen een ideale mix om ook jouw prestaties te optimaliseren. Wil jij een objectief en/of vrijblijvend advies? Neem contact op met onze klantenservice.

Cycle for Plan

Cycle for Plan

Cycle for Plan biedt avontuurlijke fietsreizen door prachtige landen voor het goede doel. Je ontdekt op een unieke manier Malawi, Guatemala of Thailand; ver weg van het massatoerisme. In 7 dagen leg je op een mountainbike zo’n 500 kilometer af over onverharde wegen en flinke heuvels. Je fietst voor een betere toekomst voor meisjes en jongens en tijdens de reis bezoek je projecten van Plan International om met eigen ogen te zien waar het door jou opgehaalde sponsorgeld naar toe gaat.

Wil jij op avontuur én iets goeds doen voor een ander? Fiets dan mee met Cycle for Plan!

Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact