Loading cart...
Duursport | Alpentocht
Duursport | Sportvoeding

Duursport partner van de Alpentocht

Vanaf 2020 is Duursport dé partner op het gebied van sportvoeding tijdens de Alpentocht. Duursport is in 2008 opgezet door sporters voor sporters. De webwinkel is uitgegroeid tot een van de grootste online shops op het gebied van sportvoeding voor duursporters. Het succes is te danken aan de combinatie van een zeer groot assortiment, scherpe prijzen en een snelle levering. Een overzichtelijke webwinkel met een hoog niveau service en commitment naar de klant.

Onze expertise op het gebied van sportvoeding in relatie tot fietsen en specifieke productkennis vormen een ideale mix om ook jouw prestaties te optimaliseren. Wil jij een objectief en/of vrijblijvend advies? Neem contact op met onze klantenservice.

Alpentocht

Aanmeldformulier:

Duursport

Exclusieve actie!

Tijdens het fietsen verlies je veel vocht, koolhydraten (energiebron voor het lichaam) en mineralen. Een vochtverlies van slechts 2% van jouw lichaamsgewicht kan jouw prestatie doen dalen met 20%. Het is dus zaak voldoende te drinken om jouw sportprestatie te ondersteunen.

Bij de Alpentocht lever je met elkaar een topprestatie. En zet je je ook nog eens in voor het mooie werk van Stichting CliniClowns. CliniClowns zijn er voor iedereen die bang, onzeker, eenzaam of verdrietig is en de kracht van een lach hard nodig heeft. Een zorgeloos moment met CliniClowns maakt dat zieke kinderen even vergeten dat ze ziek zijn en mensen met dementie of een beperking zich gezien en begrepen voelen. Dat maakt écht een wereld van verschil; het haalt de positieve kracht in henzelf naar boven. En dat heeft een blijvend effect.

Duursport.nl draagt graag zijn steentje bij aan jouw sportieve inzet. Je kunt jezelf als bijzonder lid registreren bij Duursport, de Sportvoeding Specialist voor duursporters. Als jij jezelf hebt geregistreerd kun je genieten van 10% korting op het merk Amacx Sportvoeding. Deze korting komt als een extra bovenop de reeds scherpe staffelkortingen van dit merk, waardoor jouw voordeel kan oplopen tot 30%.

Alpentocht

Een goede voorbereiding is het halve werk

Tijdens de Alpentocht beklim je op 10 september 2022 de top van de Stelvio. Van Prato naar de top op 2758 meter liggen er maar liefst 48 haarspeldbochten op je te wachten. Het is een uitdagende klim van ca. 24km en 1808 hoogtemeters. Of je nou fietsend, wandelend of hardlopend naar de top gaat en voor de korte of de lange route kiest, een goede voorbereiding maakt de beklimming een stuk makkelijker.

Naast het trainen is de juiste voeding ook een belangrijk onderdeel in je voorbereiding. Door het advies op maat van Duursport.nl hopen we dat je straks goed voorbereid aan de start staat.

Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact