Loading cart...
Duursport | HSV de Kampioen
Duursport | Sportvoeding

HSV de Kampioen en Duursport slaan handen ineen

Als lid van HSV de Kampioen kun je jezelf als bijzonder lid registreren bij Duursport, de Sportvoeding Specialist voor duursporters. Als jij jezelf hebt geregistreerd kun je genieten van 10% korting* op ons eigen merk Amacx Sportvoeding. Deze korting komt als een extra bovenop de reeds scherpe staffelkortingen van dit merk, waardoor jouw voordeel kan oplopen tot 30%. *Met uitzondering van ‘altijd laag’ producten. 

Duursport - HSV de Kampioen

Aanmeldformulier:

duursport sportvoeding

Duursport

Sinds 2020 is Duursport.nl dé partner op het gebied van sportvoeding van HSV de Kampioen. Duursport.nl is in 2008 opgezet door sporters voor sporters. De webwinkel is uitgegroeid tot een van de grootste online shops op het gebied van sportvoeding voor duursporters. Het succes is te danken aan de combinatie van een zeer groot assortiment, scherpe prijzen en een snelle levering. Een overzichtelijke webwinkel met een hoog niveau service en commitment naar de klant.

Onze expertise op het gebied van sportvoeding in relatie tot fietsen en specifieke productkennis vormen een ideale mix om ook jouw prestaties te optimaliseren. Wil jij een objectief en/of vrijblijvend advies? Neem contact op met onze klantenservice.

Logo HSV de Kampioen

HSV de Kampioen

Na de Amsterdamse Wielerclub Olympia is HSV de Kampioen de oudste wielervereniging in Nederland. De club vierde in 2015 haar honderdtien jarig bestaan en kan terugzien op een rijke historie. Jacques van Egmond (1908-1969) haalde Olympisch goud en werd wereldkampioen sprint (1933) bij de amateurs. De Haarlemmer Gerard Peters (1922-2005) behoorde tot de beste zesdaagse renners die Nederland ooit kende en hij werd in 1946 wereldkampioen achtervolging bij de profs. Gerrit Voorting (1923) is een van de beste Tourrenners uit de vermaarde jaren vijftig en won etappes en droeg de gele trui en was de eerste Nederlandse rozetruidrager in de Giro. Roy Schuiten was de laatste wereldkampioen die HSV de Kampioen kende. Roy (1950), helaas op te jonge leeftijd in 2006 overleden, was een der beste naoorlogse achtervolgers. Hij behaalde in 1975 op dat onderdeel de wereldtitel. Jan van der Horst (nog steeds actief bij de vereniging) mag eveneens niet onvermeld blijven, want Jan won onder andere in 1966 Olympia’s Tour en werd in dat jaar tevens nationaal kampioen op de weg.

Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact