Loading cart...
Duursport | WV de Amstel
Duursport | Sportvoeding

Duursport partner van WV de Amstel

Vanaf 2021 is Duursport.nl dé partner op het gebied van sportvoeding tijdens de Alpentocht. Duursport.nl is in 2008 opgezet door sporters voor sporters. De webwinkel is uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van sportvoeding voor duursporters. Het succes is te danken aan de combinatie van een zeer groot assortiment, scherpe prijzen en een snelle levering. Een overzichtelijke webwinkel met een hoog niveau service en commitment naar de klant.

Onze expertise op het gebied van sportvoeding in relatie tot fietsen en specifieke productkennis vormen een ideale mix om ook jouw prestaties te optimaliseren. Wil jij een objectief en/of vrijblijvend advies? Neem contact op met onze klantenservice.

SEG Racing Academy - Amacx Sports Nutrition

Aanmeldformulier:

Duursport

Duursport.nl draagt graag zijn steentje bij aan jouw sportieve inzet. Je kunt jezelf als bijzonder lid registreren bij Duursport.nl, de Sportvoeding Specialist voor duursporters. Als jij jezelf hebt geregistreerd kun je genieten van 10% korting* op het merk Amacx Sports Nutrition. Deze korting komt als een extra bovenop de reeds scherpe staffelkortingen van dit merk, waardoor jouw voordeel kan oplopen tot 30%.

m.u.v. ‘altijd laag’ producten en deals.

WV de Amstel

WTC De Amstel is dé wedstrijdwielervereniging van de regio Amstelland. Van Trimmer tot Professional,  van jonge Jeugd tot “Master +”,  mannen en vrouwen.  WTC De Amstel streeft naar topprestaties met oog voor iedereen. Met plezier en respect, in een veilig sportklimaat.

Naast het trainen is de juiste voeding ook een belangrijk onderdeel in je voorbereiding. Door het advies op maat van Duursport.nl hopen we dat je straks goed voorbereid aan de start staat.

Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact