Loading cart...
Duursport | The Ride
Duursport | Sportvoeding

Duursport & Science in Sport dé partners van The Ride

Duursport.nl is in samenwerking met Science in Sport (SiS) dé partner op het gebied van sportvoeding voor The Ride. Als The Ride-deelnemer krijg je via Duursport 15% bestelvoordeel op SiS-producten.

Maak nu jouw Duursport.nl-account aan en profiteer van 15% Duursport.nl-voordeel op Science in Sport-producten

Duursport.nl is in 2008 opgezet door sporters voor sporters. De webwinkel is uitgegroeid tot een van de grootste online shops op het gebied van sportvoeding voor duursporters. Het succes is te danken aan de combinatie van een zeer groot assortiment, scherpe prijzen en een snelle levering. Een overzichtelijke webwinkel met een hoog niveau service en commitment naar de klant.

Onze expertise op het gebied van sportvoeding in relatie tot fietsen en specifieke productkennis vormen een ideale mix om ook jouw prestaties te optimaliseren. Wil jij een objectief en/of vrijblijvend advies? Neem contact op met onze klantenservice.

 

* Deelnemers van The Ride 2022 krijgen via dit account ook de mogelijkheid om hun gratis sportvoedingpakket van SiS te bestellen voor gratis thuisbezorging. Hiervoor ontvang je later in het jaar nog een aparte mail met alle details.

The Ride - SiS Sportvoeding -Shimano

Aanmeldformulier:

duursport sportvoeding

Duursport | Exclusieve aanbieding

Tijdens het fietsen verlies je veel vocht, koolhydraten (energiebron voor het lichaam) en mineralen. Een vochtverlies van slechts 2% van jouw lichaamsgewicht kan jouw prestatie doen dalen met 20%. Het is dus zaak voldoende te drinken om jouw sportprestatie te ondersteunen.

Als deelnemer aan The Ride powered by Shimano Service Center ga jij voor een ultieme uitdaging; acht dagen, acht etappes, 1350 km en 17.000 hm. Duursport.nl draagt graag zijn steentje bij aan jouw sportieve inzet. Je kunt jezelf als bijzonder lid registreren bij Duursport.nl, de Sportvoeding Specialist voor duursporters. Als jij jezelf hebt geregistreerd kun je genieten van 15% korting op Science in Sport-producten. Deze korting komt bovenop de al aanwezige scherpste prijzen.  Dus pak jouw voordeel!

SiS Logo

Science in Sport (SiS Sportvoeding)

Science in Sport is een wereldwijde marktleider van sportvoeding en ontwikkelt en produceert zelf alle sportvoeding voor professionele sporters en liefhebbers. Voor wielrenners is goed sportvoeding cruciaal. Denk aan de sportdrank (SiS GO energy powder) maar ook de isotonische gels, energierepen en herstelproducten. Voor het perfecte onderhoud van de sporter!

 

Gebruik Science in Sport in je voorbereiding én tijdens The Ride.

Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact