{{prod.Name}}
{{prod.BrandName}}

{{prod.SalesPriceWithTax}}

Bestel direct

PeptiPlus is de effectieve sportdrank die sporters helpt om maximaal te presteren én snel te herstellen. Onderaan deze pagina vind je meer infomatie over PeptiPlus dat je misschien kan helpen met het maken van de keuze. Voor andere vragen of informatie staat de klantenservice altijd voor je klaar. Meer info...

De voordelen van PeptiPlus I PeptiPlus Atleten

PeptiPlus is een nieuwe generatie sportdrank op basis van een planaardig eiwithydrolysaat en koolhydraten. Een eiwithydrolysaat, dat bestaat uit geknipte eiwitten, wordt makkelijk en sneller door het lichaam opgenomen. De in PeptiPlus aanwezige natuurlijke glutamine heeft een positief effect op je weerstand, vermindert het vermoeidheids gevoel en spierpijn. Bovendien stimuleert PeptiPlus de vetverbranding waardoor er nog meer energie beschikbaar komt. PeptiPlus is in nauwe samenwerking met voedingswetenschappers en sporters ontwikkeld.

De voordelen van PeptiPlus

 • Positieve effecten op prestatie, immuunsysteem en herstel
 • Helpt spierschade te voorkomen
 • Zorgt voor een snelle opname van eiwitten en koolhydraten
 • Positief effect op de vetverbranding
 • Lekker van smaak en goed drinkbaar


 • Best verkochte PeptiPlus producten

  De meest verkochte PeptiPlus producten van dit moment zijn:

  1. PeptiPlus 790 gr
  2. PeptiPlus sachet 38 gr
  3. PeptiPlus Bidon 750 ml

  PeptiPlus Atleten

  Veel top- en amateursporters zijn al enthousiast over de werking van PeptiPlus. Maar PeptiPlus is voor iedereen die iets extra’ s vraagt van zijn lichaam.

  Frank Heldoorn (achtvoudig Nederlands kampioen triatlon en winnaar Ironman UK 2006):
  ‘Met PeptiPlus heb ik mijn – toch al behoorlijk efficiënte- verbrandingsmotor nog een duw in de goede richting kunnen geven. Bij hogere intensiteiten verbruikt mijn lichaam nu nog meer vetten en dat is voor een duursporter natuurlijk superhandig. Daarnaast merk ik dat mijn herstelvermogen,ondanks de toegenomen trainingsintensiteit, al eenzelfde duw heeft gekregen. En dat terwijl ik er niet jonger op ben geworden!’

  peptiplus sportvoeding

  Op dit moment bestaat Team PeptiPlus Atleten uit o.a. de schaatsteam Team Op=Op Voordeelshop!, Voetbalclub Heracles Almelo, du- en triatleet Marco Hoogenraad, en motorcrosser Marianne Veenstra.