PeptiPlus

PeptiPlus is de effectieve sportdrank die sporters helpt om maximaal te presteren én snel te herstellen. Onderaan deze pagina vind je meer infomatie over PeptiPlus dat je misschien kan helpen met het maken van de keuze. Voor andere vragen of informatie staat de klantenservice altijd voor je klaar. Meer info...

Categories

  •    
  •    
  •    
162 producten Filter
Sorteer op:
PrijsNieuw
PeptiPlus 760 gr
PeptiPlus 760 gr PeptiPlus
38.50
PeptiPlus sachet 38 gr
PeptiPlus sachet 38 gr PeptiPlus
2.60
Bidon 750 ml
Bidon 750 ml PeptiPlus
3.50
1 - 3 van 3Producten per pagina:
De voordelen van PeptiPlus I PeptiPlus Atleten

PeptiPlus is een nieuwe generatie sportdrank op basis van een planaardig eiwithydrolysaat en koolhydraten. Een eiwithydrolysaat, dat bestaat uit geknipte eiwitten, wordt makkelijk en sneller door het lichaam opgenomen. De in PeptiPlus aanwezige natuurlijke glutamine heeft een positief effect op je weerstand, vermindert het vermoeidheids gevoel en spierpijn. Bovendien stimuleert PeptiPlus de vetverbranding waardoor er nog meer energie beschikbaar komt. PeptiPlus is in nauwe samenwerking met voedingswetenschappers en sporters ontwikkeld.

De voordelen van PeptiPlus

 • Positieve effecten op prestatie, immuunsysteem en herstel
 • Helpt spierschade te voorkomen
 • Zorgt voor een snelle opname van eiwitten en koolhydraten
 • Positief effect op de vetverbranding
 • Lekker van smaak en goed drinkbaar


 • Best verkochte PeptiPlus producten

  De meest verkochte PeptiPlus producten van dit moment zijn:

  1. PeptiPlus 790 gr
  2. PeptiPlus sachet 38 gr
  3. PeptiPlus Bidon 750 ml

  PeptiPlus Atleten

  Veel top- en amateursporters zijn al enthousiast over de werking van PeptiPlus. Maar PeptiPlus is voor iedereen die iets extra’ s vraagt van zijn lichaam.

  Schaatsteam JustLease.nl (Ireen Wüst):
  ‘Ik gebruik PeptiPlus in de zomer zowel tijdens als na zware inspanning (intensieve trainingen en wedstrijden). In de winter, als het schaatsseizoen in volle gang is, gebruik ik PeptiPlus iedere training zowel tijdens als na training. Om goed te herstellen en niet te veel gewicht te verliezen gebruik ik dan zeker 2 bidons per dag. Het is mijn primaire bron van eiwitten en zorgt dat ik goed herstel, ook tijdens inspanning. Zeker de sachets zijn mijn favoriet; ik neem ze overal mee naar toe!’

  Op dit moment bestaat het team PeptiPlus Atleten uit o.a. schaatsteam JustLease.nl, tophockeyer Bjorn Kellerman, topjudoka Roy Meyer en toploper Gert-Jan Wassink.