{{prod.Name}}
{{prod.BrandName}}

{{prod.SalesPriceWithTax}}

Bestel direct

Squeezy Sportvoeding is de klassieker onder de gel en vloeibare voeding. Het assortiment van Squeezy bevat ook energierepen, herstelrepen en verschillende supplementen op poederbasis van top kwaiteit. Onderaan deze pagina vind je meer informatie over Squeezy Sportvoeding dat je misschien kan helpen met het maken van de keuze. Voor andere vragen of informatie staat onze klantenservice natuurlijk altijd voor je klaar. Meer info...

Squeezy Sportvoeding is de klassieker onder de gel en vloeibare voeding. Het merk is ontwikkeld in 1985 in Zuid-Afrika door o.a. Prof. Noakes. In 1993 kwam Squeezy als eerste met een Energy Gel op de Europese markt en was daarmee absoluut baanbrekend.

Daarna volgden:
 • Energy Gel met cafeïne
 • Drink-gel
 • Energiepoeders (zonder en met Pepto Pro®),
 • Het koolhydraatstapelingsproduct Carbo Load,
 • Energiesnoepjes Fruit Gum, Energy Bars en Recovery Bars .


 • Recentelijk zelfs poeders en repen voor gewichtsbeheersing: voor sporters die wel gewicht willen verliezen, maar geen spieren.

  Squeezy banner


  Squeezy Gel is een vloeibare voeding op basis van trage suikers voor gelijkmatige energietoevoer. En is zeer maagvriendelijk. Door koolhydraataanvulling voor, tijdens en na inspanning wordt vermoeidheid en uitputting voorkomen. Kauwen is niet nodig en de gel hoeft niet ontleed te worden door de maag. Het product bevat geen druivensuiker, vet-, kleur- of synthetische smaakstoffen en is gemakkelijk mee te nemen.

  Waar staat Squeezy voor?

  Serieuze producten die – zonder overdrijving - waarmaken wat ze beloven. Nuttige, “eerlijke” koolhydraten voor snel en langdurig effect. Toegesneden op de hoge eisen bij training en wedstrijd.

  Klassieker in vloeibare voeding!

  Powerbar