Virtuoos

Virtuoos is een hoogwaardig Nederlands sportsupplementenmerk. Inmiddels gebruiken vele nationale en internationale topatleten, profvoetballers, schaatsers, wielrenners en andere sporters de dopingvrije voedingssupplementen van Virtuoos en is het innovatieve bedrijf een sterk groeiend merk in de Internationale sportwereld. Onderaan deze pagina vind je meer informatie over Virtuoos dat je misschien kan helpen met het maken van de keuze. Voor andere vragen of informatie staat onze klantenservice natuurlijk altijd voor je klaar. Meer info...

Categories

    •    
    •    
162 producten Filter
Sorteer op:
PrijsNieuw
Multi Health Support Gold
Multi Health Support Gold Virtuoos
34.50
Whey Recovery Gold 1,0 kg
Whey Recovery Gold 1,0 kg Virtuoos
53.50
Cafeïne Gold
Cafeïne Gold Virtuoos
20.00
Magnesium Gold
Magnesium Gold Virtuoos
38.50
Natrium Bicarbonaat Gold
Natrium Bicarbonaat Gold Virtuoos
22.50
B12 Gold
B12 Gold Virtuoos
20.00
D3-600 IU Gold
D3-600 IU Gold Virtuoos
15.00
Ijzer Complex Gold
Ijzer Complex Gold Virtuoos
23.50
Creatine Complex Gold 250 gr
Creatine Complex Gold 250 gr Virtuoos
26.50
BCAA Complex Gold 250 gr
BCAA Complex Gold 250 gr Virtuoos
36.00
Metabolism Plus
Metabolism Plus Virtuoos
42.00
Vitamine C1000 Gold
Vitamine C1000 Gold Virtuoos
22.50
Zink Gold
Zink Gold Virtuoos
15.00
Joint Support Gold
Joint Support Gold Virtuoos
33.50
Sport Support Gold
Sport Support Gold Virtuoos
34.00
Sport Max Gold
Sport Max Gold Virtuoos
57.50
Beta Alanine Gold
Beta Alanine Gold Virtuoos
33.50
Probioticum Gold
Probioticum Gold Virtuoos
23.50
L-Glutamine Complex Gold 250 gr
L-Glutamine Complex Gold 250 gr Virtuoos
33.00
ProNite Gold
ProNite Gold Virtuoos
31.00
1 - 20 van 25Producten per pagina:
1 2
Suppletie in de sport I Wereldtop op de Marathon met Virtuoos | Nederlandse topsporters en Virtuoos I Virtuoos achtergrondinformatie I Virtuoos sportsupplementen test

Het Nederlandse Virtuoos is een hoogwaardig merk sportsupplementen. Het Nederlandse bedrijf is opgericht in 2010 met als doel om samen met de sportwereld effectieve en veilige voedingssupplementen te ontwikkelen en deze af te stemmen op specifieke sporters en - sportdisciplines.

Inmiddels gebruiken vele nationale en internationale topatleten, profvoetballers, schaatsers, wielrenners en andere sporters de dopingvrije voedingssupplementen van Virtuoos en is het innovatieve bedrijf een sterk groeiend merk in de Internationale sportwereld.

Virtoos Logo                                 NZVT Logo


Suppletie in de sport

Recent onderzoek laat zien dat 67% van de duursporters in West-Europa regelmatig voedingssupplementen gebruikt.

Voor een duursportprestatie is niet alleen energie nodig maar ook een groot aantal voedingstoffen, zoals vitamines, mineralen en aminozuren. Bovendien verliezen sporters met zweten mineralen, die aangevuld moeten worden.

De sportlijn van Virtuoos is speciaal ontwikkeld voor o.a. duursporters. De supplementen zijn bedoeld om te voorzien in extra voedingsstoffen, het opbouwen van weerstand, het verstevigen of herstellen van spieren of het verhogen van de energieproductie.

Wereldtop op de Marathon met Virtuoos

De absolute wereldtop op de marathon waaronder Geoffrey Mutai (wereldrecordhouder in 2:03,02) en Wilson Kipsang (wereldkampioen 2012) werken dagelijks met producten van Virtuoos. Hierbij gaat het om een op maat afgestemde mix aan Virtuoos supplementen.

Virtuoos Atleet Wilson Kipsang

Nederlandse topsporters en Virtuoos

Aansprekende Nederlandse duursporter en atleten die werken met Virtuoos supplementen zijn onder andere: Wouter Jolie (meervoudig hockeyinternational, speler HC Bloemendaal), Dex & Guillaume Elmont (Meervoudig Nederlands kampioenen Judo, judoka's Kenamju), Bas Diederen (meervoudig Nederlands kampioen triatlon op de Olympische - en de midden afstand), Koen Raymaekers (meervoudig Nederlands kampioen op de marathon), Eelco Sintnicolaas (Nederlands recordhouder op de meerkamp), Dafne Schippers (Nederlands recordhouder op de zevenkamp).

Virtuoos Atleten

Virtuoos achtergrondinformatie

Ben je op zoek naar meer merk- en achtergrondinformatie over de voedingssupplementen van Virtuoos? Ga dan nu naar:

www.virtuoos.com


Virtuoos sportsupplementen test

Weten welke sportsupplementen op jouw specifieke situatie van toepassing zijn? Doe de online test! Klik hier voor een persoonlijk advies.