0

Win2

Win2 is een Belgisch sportvoedingmerk dat door jarenlange samenwerking met professionele atleten en voedingsdeskundigen een breed assortiment heeft weten te ontwikkelen die iedere sporter, van amateur tot professional zal aanspreken. Onderaan deze pagina vind je meer informatie over Win2 dat je misschien kan helpen met het maken van de keuze. Voor andere vragen of informatie staat onze klantenservice natuurlijk altijd voor je klaar. Meer info...

Categories

    •    
    •    
    •    
    •    
    •    
Filter
Energy Bar 40 gr
Energy Bar 40 gr Win2
1.59
14%korting
Energy Gel 40 gr
Energy Gel 40 gr Win2
1.75 1.50
Isotonic 800 gr
Isotonic 800 gr Win2
15.95
Recovery 800 gr
Recovery 800 gr Win2
21.50
Energy Bar Na+ 40 gr
Energy Bar Na+ 40 gr Win2
1.89
1 - 5 van 5Producten per pagina:
Amandelspijs Reep | Win2 vooruitzichten

Win2 Sportvoeding


Het Belgische sportvoedingsmerk Win2 is er in geslaagd dankzij een jarenlange samenwerking met zowel professionele atleten alsook een voedingsdeskundige (verbonden aan UZ Gent) een assortiment te ontwikkelen met producten die u zowel voor, tijdens als na uw inspanning kan gebruiken met als doel het verbeteren van uw prestaties en/of het bijdragen aan een beter herstel.

Win2 Sportvoeding

Door een weloverwogen keuze van hoogwaardige ingrediënten in combinatie met productinnovaties staat Win2 sportvoeding garant voor veilig en makkelijk te verteren producten, die door hun nutritionele waarden het comfort tijdens het sporten positief zullen beïnvloeden.

Het glutenvrij assortiment bestaat uit slechts 4 productcategorieën die al uw behoeften als sporter invullen::

Amandelspijs Reep

Inmiddels is de zachte amandelspijs reep niet meer uit het assortiment weg te denken. Vele hardloper, triatleten, schaatsers, mountainbiker en wielrenners hebben inmiddels kennis gemaakt met dit topproduct. Onder elke omstandigheid, vrieskou of warmte, blijft deze reep optimaal en lekker in gebruik, hij bevriest en smelt niet en behoud zijn zachte bite voor gebruiksgemak. Win2 beschikt over de meest doorontwikkelde Energy Bar van amandelspijs. De toevoeging van Chia-zaad maakt de samenstelling uniek. Chia-zaad bevat vezels, omega-3, mineralen en proteïnen die een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor de sporter.

Win2 vooruitzichten

De eigenaar van Win2 zal blijven samenwerken met diverse professionele atleten alsook een voedingsdeskundige (verbonden aan UZ Gent) om de producten continue bij te sturen naar aanleding van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast zal je het Win2-team op vele events tegen komen om jou kennis te laten maken met de 4 top producten uit het huidige assortiment.


Get fueled and Win 2!

Win2 Sportvoeding