0

Energy Gel 40 grAmacx

vanaf 1 0.99 p/st

vanaf 20 0.50 p/st

Energy Gel 40 gr 10 out of 10 3 user reviews.
LET OP! Helaas is de smaakvariant Lemon/Lime uitverkocht en wij verwachten deze smaak begin 2020 weer beschikbaar. Excuses voor het ongemak.

Amacx - Energy Gel 40 gr

Energy Gel 40 gr voordelen:

 • Speciale combinatie van koolhydraten
 • Bevat Palatinose
 • Makkelijk in gebruik
 • Drie lekkere smaakvariaties
 • Niet te zoet en plakkerig
 • Ook verkrijgbaar met cafeïne
 • Stevige, handige verpakking
 • Gemakkelijke opening
 • Zeer scherpe prijs

Tijdens een lange inspanning heb je behoefte aan extra koolhydraten/brandstof. Bij het bereiken van een lege tank kom je 'de man met de hamer' tegen. De man met de hamer is het moment waarop je een tekort aan energie hebt waardoor je minder presteert of zelfs moet opgeven. De Amacx Energy Gel is een vloeibare gel op basis van glucose, fructose, isomaltulose en sucrose. De diverse koolhydraat bronnen zorgen voor een geleidelijke afgifte. Ideaal om koolhydraten aan te vooeren tijdens de lange inspanning en/of belangrijke finale!

Energie Gel met Palatinose

Er zijn diverse soorten koolhydraten met elk hun eigen voor en nadelen. Amacx Energy Gel bevat naast Palatinose een speciaal samengestelde combinatie van koolhydraten afgestemd op de behoefte van de sporter vlak voor en gedurende de workout.

Palatinose heeft een lage GI (Glycemische index).

Energiegel met een goede Smaak

Amacx besteed veel aandacht aan de smaak omdat een goede Gel óók lekker moet zijn. Amacx Energy Gel is verkrijgbaar in de smaken: Lemon Lime, Red Forrest & Cola + Caffeine.

Energiegel met Caffeïne

Amacx Energy Gel is ook verkrijgbaar in de populaire Cola + Caffeine uitvoering. De energiegel met Cafeïne is ideaal te gebruiken voor bijvoorbeeld de laatste 20 minuten van een wedstrijd of training.

Prijs en Kwaliteit

De kwaliteitsstandaard van Amacx is zeer hoog. Alle producten worden ontwikkeld en geproduceerd volgens de HACCP+ en GMP regelgeving. Dit zijn de hoogste standaards voor voedingssupplementen binnen Europa.Gluten vrij product
Samen met onze voedingsdeskundige hebben wij zorgvuldig uitgezocht welke producten gluten vrij zijn. Bezoek onze gluten vrije pagina waar alles op één plek te vinden is. Alle gluten vrije producten zijn te herkennen aan het gluten vrije logo.

 Energy Gel 40 gr, Amacx, glutenvrij

Doordat AMACX label direct via duursport wordt geleverd aan de consument heeft Amacx geen last van dure promotiemiddelen en kostprijsverhogende tussenhandelaren. Dit prijsvoordeel delen wij graag met onze klanten, hierdoor betaal je een lagere prijs voor de hoogste kwaliteit.

Gebruik en dosering - Energy Gel 40 gr

Gebruiksadvies van de Amacx Energy Gel:
- Neem 30 minuten vóór de training één gel.
- Neem vervolgens één gel gedurende ieder uur van de training.
- Spoel de gel weg met 150 tot 250 ml water voor een optimale opname.

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding.

Heeft u vragen over de Amacx Energy Gel? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Samenstelling - Energy Gel 40 gr


 Voedingswaarde (voorbeeldsmaak: Red Forest)
100 gram 
Per gel (=40 gr) 
 Energie
1121 kJ 
268 kcal 
449 kJ 
107 kcal 
 Eiwitten
0 gr 
0 gr 
 Koolhydraten
67 gr 
27 gr 
 waarvan suiker
47 gr 
19 gr 
 Vetten
0,0 gr 
0,0 gr 
 waarvan verzadigd
0,0 gr 
0,0 gr 
 Vezels
0,0 gr 
0,0 gr 
 Zout
0,0 gr 
0,0 gr 


Ingrediënten van de Amacx Energy Gel, smaakvariant Lemon-Lime:
Glucose siroop, water, fructose, isomaltulose, sucrose, voedingszuur (citroenzuur), aroma, conserveermiddel (kaliumsorbaat).

Allergenen Declaratie EU: Geen


Ingrediënten van de Amacx Energy Gel, smaakvariant Red Forest:
Glucose siroop, water, fructose, isomaltulose, sucrose, voedingszuur (citroenzuur), aroma, conserveermiddel (kaliumsorbaat).

Allergenen Declaratie EU: Geen


Ingrediënten van de Amacx Energy Gel, smaakvariant Cola+Caffeine:
Glucose siroop, water, fructose, isomaltulose, sucrose, voedingszuur (citroenzuur), cafeïne, conserveermiddel (kaliumsorbaat), aroma.


Allergenen Declaratie EU: GeenWaarschuwing: Smaak variant Cola+Caffeine bevat cafeïne, 50 mg per 40 g dosering. Niet aanbevolen voor kinderen en zwangere vrouwen. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor personen beneden de 18 jaar. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Als u een speciaal dieet volgt of medicijnen gebruikt is het altijd veilig om uw huisarts om advies te vragen. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Bewaren op een koele, droge plaats buiten het bereik van kinderen. Een evenwichtige, gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl zijn belangrijk.

Energy Gel 40 gr Rating: 10 out of 10 Mascha Mulder 2019-02-01
Mascha Mulder
Mascha Mulder 10
1 February 2019 on 12:06

Ik ben zelf een moeilijke eter op de fiets. Repen krijg ik moeilijk weg dan is een gel een super goede oplossing. Handig mee te nemen en makkelijk te gebruiken. De smaken zijn lekker en geven je weer voldoende energie. Ik gebruik ze altijd vlak voor de start van mijn cx wedstrijden geeft net dat extraatje.

Energy Gel 40 gr Rating: 10 out of 10 Ludo Timmers 2016-12-24
Ludo Timmers
Ludo Timmers 10
24 December 2016 on 13:33

Prima gel lekker en makkelijk in te nemen , zeker als je de energie nodig het om een col als de Mont Ventoux op te rijden.

Energy Gel 40 gr Rating: 10 out of 10 Davy Vereycken 2016-01-03
Davy Vereycken
Davy Vereycken 10
3 January 2016 on 19:30

Deze gel is men favoriet. Ik vind ze een pak lekkerder dan de verdunde isogels die je meer en meer zit. De geconcentreerde gels zijn ook een pak handiger om tijdens het lopen mee te nemen qua formaat. Ze hebben me goed door een marathon gebracht zonder klop van de hamer te krijgen.

Onze service

 • Voor 17:00 besteld, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf 50, -
 • Kado bij elke bestelling
 • Klanten beoordelen ons als uitstekend

Goed te combineren met